≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Morao sam da parkiram auto": Srbin otkio kako je reagovao kad je čuo da Đoković dolazi na njegov meč

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je to veliko iznenađenje za Joveljića

  • 0
Dejan Joveljić, LA Galaksi Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Odlično je Dejan Joveljić otvorio novu sezonu u MLS i već je postigao četiri gola za Los Anđeles Galaksi! Međutim, u javnosti je više privukao pažnju zbog toga što je Novak Đoković došao da ga gleda protiv Intera iz Majamija.

Postigao je Joveljić i tada pogodak protiv Mesijeve ekipe, da bi potom "osvanule" fotografije sa najbojim teniserom sveta. Uz njih je bio i legenda srpske košarke Vlade Divac.

- Pozvao me je Vlade i znao sam da on dolazi na utakmicu jer je to organizovao nekoliko dana ranije. Ali on je rekao: 'Hej, Deki, jedan poseban momak je u gradu, hoće da pogleda utakmicu.' Pitao sam: "Ko je taj što hoće na meč?" I onda je on rekao Novak Đoković! Bio sam u šoku, morao sam da parkiram automobil - rekao je Joveljić za zvaničan sajt lige i dodao:

- Bio je to sjajan osećaj. Nisam imao mnogo specijalnih želja u životu, ali jedna je bila da upoznam Đokovića i da pričam sa njim. A on je došao da gleda moju utakmicu, na našem stadionu da gleda LA Galaksi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA