≫ 

Skandal! Savez Francuske zabranio igračima da poste tokom Ramazana: Jedan fudbaler izbačen iz reprezentacije

 ≫ 

Veliki presedan, narod je počeo masovno da se buni protiv ove odluke

Komentari

  • Istina o kojoj ne sme da se piše zbog "političke korektnosti"...

    21. mart 2024 | 13:54

    Islam je najopasnija, agresivna, imperijalistička ideologija koju je osmislio čovek (Muhamed) koji je bio osvajač, ubica, pljačkaš, silovatelj i pedofil čija je poslednja žena Ajša imala samo 6 godina kad je oženio, a "konzumirao" je sa njenih 9. On je tada imao 54 godine. Da ne pričamo o pretvaranju crkava u džamije, Danku u krvi, i terorizmu na kom ova "religija" počiva.

    • 21. mart 2024 | 16:05

      Darosava

      @Istina o kojoj ne sme da se piše zbog "političke korektnosti"...

      Ali zato tvoju istinu smeju napisati. Zašto mešaš žabe i babe. Samo reci kralj Milutin. Ti u stvari si običan duduk a o istorijatu nastanka islama znaš onoliko koliko ti je potrebno da nekoga mrziš. Zbog takvih su se i vodili krstaški ratovi, zbog siromašnih, bednih i ubogih Evropejaca spremnih da kradu, ubijaju, siluju, ruše i td. i td. sve u ime oslobađanja Isusovog mezarja. A ko je Isus, iz koje koncesije, iz kojeg naroda? Palestinac ili Jevrej? Hrišćanin? Ne, hrišćani se ne sunete. I ti veruješ u boga i Isusa? Pa zašto onda učiš prirodne nauke kada veruješ u nešto imaginarno, mutno i uvek u cilju smutnje među narodima zarad profita i lične ambicije. Hrišćani su postali peti jahač apokalipse.

  • Mihailović

    21. mart 2024 | 12:57

    Izbacili ga jer nije u stanju da igra, trči...

    • 21. mart 2024 | 13:48

      Darosava

      @Mihailović

      Nemaš ti pojma o Ramazanu. Post traje od sabaha do akšama, odnosno od svitanja do mraka kada mujezin svojim čitanjem označava vreme kada post prestaje i može se mrsiti. Sportistima takav režim ne smeta jer oni nisu izloženi teškim poslovima koji traju po najmanje osam sati posta dnevno ali mogu imati posledica po zdravlje. Podržavam sve one koji svoje običaje postavljaju ispred nerazumnih budala koji i danas preko tuđe krvi pune džepove i čiji životi im ne vrede pišljiva boba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA