≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Barak Bahar nije uradio isto što i Dejan Stanković: Vratio se u Beograd, pa iskulirao Zvezdu

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odnosi su definitivno zahladneli između Izraelca i kluba sa Marakane nakon otkaza

  • 17
Barak Bahar Foto: MN Press/Marko Metlaš

Barak Bahar je nedavno ponovo došao u Beograd kako bi rešio neke lične stvari koje su zaostale iz perioda dok je bio trener Crvene zvezde, a o tome je pisao izraelski One, koji je dobro upućen u informacije o jednom od najboljih izraelskih trenera.

Ovaj sajt je prvi objavio i da je Bahar tužio Crvenu zvezdu, nakon što je dobio otkaz zbog loših rezultata u Superligi, a kulminiralo je sve posle poraza od Partizana u 171. večitom derbiju.

Dolazak Baraka Bahara izazvao je i reakciju kluba sa Marakane. Kako nezvanično saznajemo, čelnici Zvezde uputili su Baraku zvaničan poziv da dođe u goste i poseti klub u kojem se nije zadržao dugo koliko su očekivali ni sam Barak, ali ni čelnici Zvezde jer su sa njim potpisali ugovor na tri godine.

Međutim, kako saznajemo, Bahar čak nije ni odgovorio na pozive i poruke, čime je pokazao da je očigledno ljut, ili je samo pokazao kakav je i da mu Zvezda nije preterano značila i da je to za njega bio samo posao koji obavlja.

A nije ga ni obavljao najbolje, što govore i rezultati koje je imao, ali i rezultati koje je postigao njegov naslednik na klupi Vladan Milojević, koji je posle nekoliko meseci preporodio Zvezdu, koja igra efikasno, sa mnogo stvorenih šansi i golova, a preuzela je i prvo mesto na tabeli sa četiri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Podsetimo, nedavno je u poseti Zvezdi bio Dejan Stanković, koji je takođe otišao iz Zvezde ranije nego što se očekivalo, a i taj rastanak nije bio najlepši mogući, upravo posle duela sa tadašnjim timom Baraka Bahara u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ali, kada je Stanković došao u Beograd, odazvao se pozivu kluba i bio je na ručku sa Zvezdinim čelnicima.

Dejan Stanković Foto: Privatna arhiva

Ovo je još jedan pokazatelj da stranci ipak ne mogu da dožive Zvezdu kao domaći treneri, a posebno kao oni koji su u njoj počeli karijeru i prošli omladinsku školu, kao što je to slučaj i sa Dejanom Stankovićem, ali i sa Vladanom Milojevićem, koji je sada trener, a koji je takođe i posle odlaska iz Zvezde u prvom mandatu dolazio u klub i bio gost kada god bi bio pozvan na Marakanu.

Barak Bahar je prekinuo taj kontinuitet dobrih odnosa koje je Zvezda gajila sa svojim bivšim trenerima, a očigledno je rešen da se sve to završi sudskim putem.

(Telegraf.rs)

Video: "Zvezdaška javnost je navikla na visok nivo, ima puno stvari koje ćemo probati da ispravimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    21. mart 2024 | 13:26

    Bahar je najveća Zvezdina greška

  • Beri

    21. mart 2024 | 13:27

    Pa normalno da ih je iskulirao kad su pokusali da ga prevare. Pritom Terzinjo i ekipa su bez blama i konferencije za stampu sazivali gde su javno slagali navijace i nikom nista. Jos su pokusali da ga predstave da je los covek zato sto trazi svoje pare ?!? To samo kod nas ima. Kao gazda koji kaze e zamisli onom nisam dao platu i ladno nije danas dosao na posao,e tako nas narod razmislja.

  • CCCC

    21. mart 2024 | 13:13

    Barak trener nikakav , a kao covek suvišno je govorit, jedna nula od coveka !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA