Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević posle Zenita: "Igrati pred ovolikim brojem navijača je velika čast, ali i velika obaveza..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadovoljan je strateg crveno-belih

  • 1
Vladan Milojević Foto: Printscreen/ Arena Premium 1

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su vodeći tim ruskog prvenstva - Zenit, rezultatom 1:0 na prijateljskom meču koji je odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Nakon ovog susreta svoje utiske sumirao je trener  crveno - belih Vladan Milojević koji nije krio zadovoljstvo, posebno zbog činjenice da su priliku dobili najmlađi igrači, a da je strelac pobedonosnog pogotka bio vezista Nikola Knežević.

-Mislim da je to i najveći utisak, da ovi momci probaju u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovako renomiranog protivnika, šampiona Rusije. U svakom slučaju, drago mi je. Ja sam to naglasio još od početka da su vredni da treniraju i dobiće šansu. Igrati pred ovolikim brojem navijača, pred Marakanom je velika čast, ali sem časti to je i velika obaveza i samo tako trebaju da nastave - rekao je Milojević.

Podsećanja radi, Crvena zvezda svoj naredni meč igra 30. marta, kada će u okviru 27. kola Superlige Srbije gostovati Javoru u Ivanjici.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte gol mladog igrača Zvezde protiv Zenita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA