Vreme čitanja: oko 2 min.

Vladan Milojević pohvalio svoje pulene, pa poručio: "Zvezda ne treba da brine za budućnost..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladi fudbaleri imali "vatreno krštenje" protiv šampiona Rusije

  • 6

Crvena zvezda je iskoristila reprezentativnu pauzu i odigrala prijateljsku utakmicu protiv renomiranog protivnika - Zenita iz Sankt Peterburga, te uspela da slavi minimalnim rezultatom-1:0. Priliku na ovom meču dobili su brojni talentovani igrači, a nakon susreta Vladan Milojević pohvalno je govorio o svojim pulenima.

- Mislim da smo videli jednu lepu predstavu. Prvo bih hteo da se zahvalim navijačima na jednom divnom ambijentu koji su napravili i svim ljudima koji su došli, danas je stvarno bilo veličanstveno. Igrali smo protiv jednog renomiranog protivnika, šampiona Rusije i mislim da je bila utakmica sadržajna, dobra. Videli ste da smo u timu imali dosta mladih igrača koji igraju za OFK i Grafičar, tako da u samoj pripremi utakmice moram i njima da se zahvalim na radu, na poslušnosti. Ono što je moj najveći utisak - drago mi je da su i ti momci prvi put osetili sta znači Marakana, igrati pred ovolokim brojem navijača, jer sigurno to je nešto što ih čeka i sutra, tako da mogu da budem ponosan na njih kako su izgledali. Na njima je samo da nastave da rade, i sigurno će biti prilika kada će pokazati svoj talentat. Mislim da Zvezda ne treba da brine za budućnost - započeo je Milojević.

Trener crveno-belih naveo je da očekuje da se svi fudbaleri koji su imali reprezentativne obaveze vrate do srede, te ih nakon toga očekuje priprema utakmice sa Javorom.

- Prve dolaske očekujem u sredu. Videli ste i drago mi je da imamo mnogo igrača koji predstavljaju svoje reprezentacije, opet sa druge strane sigurno nam to otežava rad, ali u svakom slučaju štaje-tu je. Očekujem da se kompletiramo do srede i da se pripremamo za izuzetno tešku i važnu utakmicu u subotu protiv Javora u Ivanjici - nastavio je iskusni strateg.

Na ovom meču nije bilo Mirka Ivanića, ali će se pouzdani vezista  naći u sastavu za meč u Ivanjici.

- Osetio je neki problem, ništa zabrinjavajuće, ali jednostavno nismo hteli da rizikujemo. Svi igrači se polako vraćaju. I Dragović napreduje dosta dobro kao i Milunović, tako da ih očekujem vrlo brzo na treningu - završio je Vladan Milojević.

Podsećanja radi, pobednički gol na meču sa Zenitom postigao je vezista Nikola Knežević u 82. minutu susreta.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: Mladi su osetili šta znači Marakana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    23. mart 2024 | 22:16

    Pojave se talentovani i onda ih Tereza proda. Kako da ne brine

  • majda

    24. mart 2024 | 07:56

    Dok je sudija , vara i drzavnih para..nema brige za vas..jad ste i tuga..brukate srbe cim izadjete preko granice..

  • Dragoljub

    23. mart 2024 | 23:20

    Ovo je bila izložba za Zenit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA