≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imali smo neku diskusiju": Tadić otkrio šta se dešavalo u svlačionici tokom meča sa Švajcarskom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se Tadić složio ni sa izjavom Kolarova

  • 5
Dušan Tadić Printskrin: Youtube/FSS

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nema dilemu koju utakmicu u nacionalnom dresu bi voleo da ponovi ukoliko bi mogao, što je otkrio u razgovoru za zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije!

Tačnije, Tadić bi ponovio dve, obe protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu, mada je ona prva iz 2018. ipak "bitnija". Na pitanje Nebojše Petrovića da prokomentariše to što je Aleksandar Kolarov u autobusu u Rusiji rekao "da deset puta igramo sa njima, devet puta bismo izgubili", Tadić se nije nije složio.

Istovremeno, priznao je i da je na poluvremenu postojala određena diskusija među igračima,  Švajcarska je preokrenula i pobedila.

- Mislim da smo mogli da ih dobijemo. I da smo morali. Eto, tu smo mi malo... Jeste, oni su bili bolju tu utakmicu. Prvo poluvreme su bili bolji, ali smo mi dali gol i bilo je 1:0 za nas. Drugo poluvreme malo smo imali neku diskusiju u svlačionici. Da treba malo više da im izađemo, da ne dozvolimo toliko prostora, što smo imali za pravo. Izašli smo malo više i prvi pogodak smo primili iz toga. Nismo se odmah namestili, Zomer je jednim pasom izbacio nas 4-5 lopta je otišla na stranu, odbila se Džaki i on je dao gol. I drugio je bio pred kraj na kontru, kad smo išli na sve ili ništa. Oni su bili dobra reprezentacija, i sada su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    25. mart 2024 | 09:15

    Pa ne igraš Fifu na playstation pa da možeš da vratiš i kreneš iz početka. Vi bi njih dobili da imate kvalitet i koncentraciju, a ovako, samo su vam nabili kompleks.

  • Igi

    25. mart 2024 | 11:54

    Ova dva poraza vam nikada neću oprostiti.

  • Bata

    25. mart 2024 | 12:37

    Potpuno nebitan lik. Sticajem okolnosti, zbog ovakvog stanja u našem fudbalu, odigrao je toliko utakmica za reprezentaciju, ali šta smo u tom periodu veliko uradili?! Baš ništa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA