≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelci pišu: Bahar bi da postane njihov selektor, ali želi da prima novac od Zvezde, evo i kako misle na to

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se kao da su pronašli zajednički jezik

  • 12
Barak Bahar FK Crvena zvezda - FK Lajpcig Foto: Marko Metlas

Prethodnog leta je Zvezda u svoje redove dovela Baraka Bahara na mesto trenera, očekivali su uspeh, međutim, dobili su samo jedno razočaranje, ali i "repove" koji se i dalje vuku po FIFA i sudovima. Čak i sada kada se čini da će Izraelac pronaći novi posao, ne čini se kao sve idealno.

Naime, kako piše poznati izraelski portal "Sport5", Barak Bahar je izrazio želju da pronađe novi posao, odnosno, on bi voleo da sedne na selektorsku klupu, ali bi takođe voleo i da prima platu od Crvene zvezde!

Iako pomalo zvuči apsurdno, oni su to pokušali da objasne kroz sledeću situaciju.

- Barak Bahar je pokazao želju da postane selektor našeg tima - rečeno je iz uprave Fudbalskog saveza Izraela, što su potvrdili Šino Zorc i Moran Mejri.

Ali, ono na šta oni računaju je i to da pošto je Bahar trenutno u finansijskom sporu sa Crvenom zvezdom, koja bi trebalo da mu isplati ugovor i za sledeću sezonu, oni se uzdaju u to da će mu Fudbalski savez Izraela davati određeni deo plate, ali da će Zvezda biti ta koja će "kompletirati" njegovu platu, koju bi ugovorom imao u crveno-belom timu da je ostao do kraja ugovora.

Što znači, Izraelci bi voleli da ga plate samo jednim delom.

- Ovo je neponovljiva prilika da potpišemo najboljeg izraelskog trenera, kako finansijski, tako i profesionalno. Prilika koja se više neće ukazati.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je Bahar rekao na konferenciji na pitanje vidi li sebe na Marakani: Nije znao da je smenjen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    25. mart 2024 | 18:26

    U kom paralelnom univerzumu žive ovi zvezdaši??? Kao zamisli hoće pare od zvezde, a ne radi više, a iza sebe ostavio haos..... Kao da je on dao sam sebi platu tri miliona, kao da je on sam po sebe slao helikoptere i avione. Evo pogledajte tekstove u vreme njegovog dolaska, koja manija veličanja, svaki tekst počinje sa Bahar grmi, Bahar seva, Bahar zapoveda.... Da se ne lažemo šta mislite ko je doveo Bahara, da, onaj koji je gospodar svega našeg, svetla i tame, sunca i zemlje. Kupovali igrače od po 5 miliona, od 3 miliona, niko ništa ne vredi, dokazano u Evropi i Super ligi, raskinuli jednostrano ugovor da čovek nije ni znao za to, i sad zamislite traži svoje pare. A dokaz da je loš trener je što Milojević sa sve sudijama i sklanjalicama može da bude trener samo ovde u Srbiji, gde god preko da je probao nije išlo. Bahar je dve klase iznad ove prevare od trenera, samo nije znao da pliva u blatu. Gradjani Srbije platićemo Bahara, nije skup, par dinara po litru benzina.

  • Qxy

    25. mart 2024 | 17:40

    Ma koje pare zelis od zvezde. Nema nista, mi verujemo cika Terzi madjiji

  • 10

    25. mart 2024 | 18:42

    Najbolji ugovor na svetu..sve uz pomoc dr. TERZINJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA