≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo besneo ka sudiji, ipak nije sam napustio Sloveniju privatnim avionom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvobitna vest slovenačkih medija ispostavila se kao netačna

  • 9
Kristijano Ronaldo Printskrin: X/@idextratime

Besan je bio Kristijano Ronaldo posle poraza Portugalije od Slovenije u Ljubljani, te je po izlasku sa terena ljutito gestikulirao ka četvrtom sudiji!

Na video snimcima koji su se poajvili na društvenim mrežama jasno se vidi kako je Portugalac podigao dva prsta i nešto objašnjavao četvrtom arbitru, verovatno i zbog jedne od situacija kada je tražio penal.

Kao što se i očekivalo, Ronaldo posle utakmice nije razgovarao sa novinarima, niti se družio sa portugalskim navijačima.

Zatim se pojavila vest da nije putovao nazad kući sa ostatkom nacionalnog tima, već ga je na ljubljanskom aerodromu čekao privatni avion koji ga je iz Slovenije odvezao u Saudijsku Arabiju. Međutim, u međuvremenu se saznalo da će za Rijad krenuti tek u sredu tokom dana - tvrde slovenački mediji.

Podsetimo, Slovenci su slavili rezultatom 2:0, a prvi gol pao je upravo nakon što je Ronaldo izgubio loptu na suprotnoj strani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    27. mart 2024 | 08:32

    Ronaldo je odavno velika smetnja u reprezentaciji Portugala,sa njim u timu kao da imaju dva igraca manje na terenu...da ima malo morala povukao bi se posle EP

  • Zoran

    27. mart 2024 | 08:11

    Samo možemo da zavidimo Slovencima kako cepaju fudbalicu,kad ćemo mi tako igrati!?

  • Licno

    27. mart 2024 | 08:17

    Mi ovakav gol nikad dati necemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA