≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Igor Duljaj poslao poruku Grobarima zbog dolaska Nenada Lalatovića u Humsku

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Traži trener crno-belih da se Lalatović i njegova porodica ne diraju

  • 16
Igor Duljaj, FK Partizan Foto: Youtube / FK Partizan

Trener Partizana Igor Duljaj održao je konferenciju za medije povodnom utakmice koju crno-beli igraju u subotu (18.30) protiv subotičkog Spartaka!

Crno-beli i te kako imaju imperativ pobede, jer su na prethodna tri meča osvojili samo dva boda. U međuvremenu su prepustili prvo mesto Crvenoj zvezdi koja sada ima +4.

Takođe, biće ovo i meč pun tenzija zbog dolaska Nenada Lalatovića u Humsku, ali je Igor Duljaj imao jednu biutnu poruku za Grobare.

- Želeo bih da kažem jednu stvar, a to je da publika koja sutra dođe - moramo da budemo posebni. To znači da budemo drugačiji od drugih. A to je da svu svoju energiju prenesemo na igrače, i da se Nenad Lalatović i njegova porodica ne uzimaju u usta. On je moj prijatelj i kolega, bez obzira što je igrao u Zvezdi. Samo nemojte da uzimate porodicu u neki loš kontekst. Mi smo drugačiji od drugih - rekao je Duljaj i dodao:

- Sport mora da spaja ljude. Imam izutetno dva dobra prijatelja koji su u Zvezdi, neću da kažem ko su, i nijednom se za 10 godina nismo posvađali zbog Zvezde i Partizana. Sport treba da spaja ljude, ne da razdvaja. Mi svi treba da buemo primer za nove generacije koje stasavaju. Slažem se da neki put iskočimo iz kontesta i da moje ponašanje nije primereno i da se ja zbog tog stidim, ali to su sve emocije koje ne ssluže kao opravdanje.

Nenad Lalatović, FK Spartak Subotica Foto: Marko Jovanović

Osvrnuo se Duljaj i na samu utakmicu i pauzu koja je bila iza njih.

- Imali smo nekoliko dana odmora, Baždar je bio odsutan, kao i Kovačević. Pored Saldanje koji je i dalje povređen, njegov oporavak za sada dobro teče, Videćemo kad će biti spreman da se prikljulči timu. Treninzi su ovih dana bili izuzetno jaki, svi ostali su bili prisutni sem pomenutih igrača. Istina je da smo radili prekide i defanzivne i ofanzivne, ali to je sve do koncentracije i karaktera. Mislim da su i igrači svesni da mogu i moraju bolje kada su te stvari u pitanju.

Na pitanje da li su igrači uzdrmani posle tri meča bez pobede, Duljaj je rekao:

- U neku ruku da, ali rezultatski. S obzirom na to da smo imali dosta šansi, sa te strane možemo da budemo zadovoljni. Pamti se samo rezultat i nismo zadovoljni jer  u poslednja tri meča nismo uspeli da ostvarimo nijednu pobedu. Ova utakmica protiv Spartaka je izutetno važna, ta tri boda da uzmemo i da se vratimo na put koji je bio iza nas. Najveću snagu im daje Lalatović, koji je moj prijatelj i bivši saigrač iz Šahtjora. On je takmičar, takav će biti i sutra. Ali najvažniej je kako će tim Partizana izgledati. Spartak je imao dosta čudnih rezultata kod kuće. U gostima imaju pobedu i tri nerešene i to može da nas malo zabrine. Naravno da će biti motivisani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    29. mart 2024 | 11:19

    Дуки и жекс покушавају сталним изјавама да подигну гробаре у небеса,а ови их сваки пут демантују, само што њих двојица то не желе да чују!!! Што не питасте "моралну громаду" синоћ да ли је чуо кад су вређали Милутинова???

  • Van Helsing

    29. mart 2024 | 11:25

    Mislim da Duljaj ne bi trebalo da brine, doci ce uza rodbina igraca i poneki komsija a to su kulturni ljudi.

  • Deki

    29. mart 2024 | 11:30

    U prevodu kaze, dodjite da ga vredjate. Ko vas ne zna, pa sto si morao to da pominjes ?! Nisi jos rekao ko ce biti kriv ako ne pobedite, prognoze kazu bice suncano a neko mora biti kriv ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA