Vreme čitanja: oko 1 min.

Feđa Dudić posle pobede protiv Napretka: "Imamo pravo da sanjamo izlazak u Evropu"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preporodio Kragujevčane...

  • 0
Feđa Dudić Printskrin: Youtube/FK Sarajevo

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su Napredak u okviru 27. kola Superlige Srbije sa 3:1.

Tim sa "Čika Dače" pruža odlične partije ovog proleća, a samo je aktuelni  šampion Crvena zvezda uspela da ih savlada i to prilično visokim rezultatom - 5:0.

Pobedom protiv Kruševljana Radnički je obezbedio plasman u plej-of Superlige  Srbije, a zadovoljstvo nije krio ni strateg Feđa Dudić.

- Naša potpuno zaslužena pobeda, pogotovo smo u prvom poluvremenu to pokazali, kada smo odigrali jako dobro i dali dva gola, imali i još nekih prilika. Početkom drugog smo imali šut Sahlija s 16 metara, jedan poništen gol i onda iz bezazlene situacije primimo gol. Od tada smo definitivno strepeli do trećeg gola. Bila je i još jedna poluprilika za Napredak. Mislim da ne bi bilo zasluženo da su odneli bod, ali takav je fudbal. Da su dali drugi gol, niko ništa ne bi mogao da kaže - rekao je Dudić.

U svom izlaganju takođe je naveo da ekipa ima pravo da sanja i plasman u Evropu.

- Čestitke mojim momcima. Prevashodni cilj opstanak smo ostvarili, ušli smo i u plej-of, mislim da je to zaista veliko, a borićemo se i imamo pravo da sanjamo izlazak u Evropu - završio je talentovani stručnjak.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA