≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Norveški fudbaler šokirao izjavom uživo na TV-u posle sjajnog gola: "Sada telefon u jednu ruku, a u drugu..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditelj je morao da ga opominje da program gledaju i deca

  • 0
Ole Seter Foto: Youtube / Rosenborg Ballklub / Printscreen

Fenomenalan gol na otvaranju nove sezone norveške Elitserije postigao je fudbaler Rozenborga, Ole Seter u pobedi svog tima protiv Sandefjorda na domaćem terenu (2:0), ali je umesto njega u centar pažnje došao zbog prilično skandalozne i bizarne izjave posle meča u direktnom prenosu.

Naime, norveška nacionalna TV2 je intervjuisala Olea nakon meča kako bi ga upitala kako se oseća posle fenomenalnog pogotka. Usledio je šokantan komentar.

- Uživao sam puno u golu. Sada ću da odem kući, da uzmem mobilni u levu ruku, a u desnu p***s i da slavim. Biće to dugačka noć - rekao je Seter, zbog čega je morao da reaguje i novinar.

Naime, on je upozorio fudbalera Rozenborga da idu u programu uživo i da su u udarnom terminu zbog čega ga gleda i mnogo mališana.

Vrlo brzo se oglasio i PR Rozenborga, Jorgen Stenset, koji je rekao da Seter bio pod naletom adrenalina i da je zbog toga iz njega "izašao" ovaj komentar.

- Oleov adrenalin posle utakmice je bio malo prevelik. Znamo da stvari nekada mogu da izmaknu kontroli - istakao je Stenset za TV2 i izvinio se gledaocima.


Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda uz čuveni hit Rođe Raičevića pozvala navijače na meč protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA