≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve prštalo u Engleskoj: Kiša golova, Aston Vila se jedva izvukla i pored vođstva, Luton okrenuo Trešnjice

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma interesantno popodne

  • 0
Oli Votkins Foto: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Veoma interesantno popodne je viđeno u Premijer ligi, gd eje sve prštalo od golova. Na čak pet mečeva je viđeno čak 14golova, što je skoro tri u proseku. Najzanimljiviije je bilo u Birmingemu na meču Aston Vile i Brentforda, dok ništa manje interesantno nije bilo ni između Vulverhemptona i Vest Hema.

Nekako, imali su baš dosta bolje za fudbal sve ekipe, što se videlo još u uvodnom meču gde je Mančester siti sa 4:2 slavio protiv Kristal Palasa.

Ekipa Aston Vile je imala veoma izuzetno težak meč, gde su imali veliku prednost od 2:0 nakon 46 minuta golovima Votkinsa i Rodžersa, da bi u 10 minuta Brentford uspeo da okrene rezultat i povede sa 3:2, ali je Vila izjednačila preko Votkinsa u 81. minutu.

Everton i Barnli nisu imali Bog zna koliko zanimljivu utakmicu, pošto su "Karaleme" slavile sa samo 1:0 i to nakon velike greške golmana.

Fulam našeg Saše Lukića nije uspeo da odoli Njukaslu, Bruno je postigao jedini gol i tako je i postavio konačan rezultat.

Luton je napravio preokret protiv Burnmauta i slavio sa 2:1, dok o pobedi Vest Hema protiv Vulverhemptona, možete videti ovde.

REZULTATI:

Aston Vila - Brentford 3:3

Everton - Barnli 1:0

Fulam - Njukasl 0:1

Luton - Burnmaut 2:1

Vulverhempton - Vest Hem 1:2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA