≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević: "Očekivao sam ovakav meč u Surdulici, posebno hvala ovim divnim ljudima"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih ističe da se sada okreće Kupu i poslednjem kolu prvog dela Superlige

  • 4

Crvena zvezda je slavila na gostovanju Radniku iz Surdulice sa 2:o golovima Aleksandra Kataija i tako su obezbedili prvo mesto pred plej-of, a dodatno su pojačali pritisak na Partizan, koji igra od 20.00 u Humskoj protiv Novog Pazara.

Posle meča je trener Vladan Milojević za kameru Arena Sport televizije rekao da je očekivao težak meč i posebno se zahvalio navijačima na podršci u Surdulici i ambijentu koji su napravili.

- Rekao sam već na početku da će biti teško, takvu utakmicu sam i očekivao. Zahvalio bih se ovim divnim ljudima, našim navijačima, svima koji su došli na utakmicu, ambijent je bio fenomenalan. Na kraju je bitno da smo uradili ono po šta smo došli, ovo je bila profesionalna pobeda, idemo dalje, čeka nas Kup utakmica, pa onda utakica u prvenstvu da se završi ovaj prvi deo prvenstva - zaključio je Vladan Milojević.

Podsetimo, Zvezda u sredu od 19.00 na Marakani dočekue Vršac u četvrtfinalu Kupa, a onda u poslednjem kolu dočekuje Železničar iz Pančeva u nedelju.

(Telegraf.rs)

Video: Katai sjajnim golom glavom rešio meč u Surdulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA