Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati stali uz Zvezdu, i poslali navijačima poruku pred Železničar

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nalaze se crveno-beli u i te kako povoljnoj situaciji kada je reč o borbi za titulu, a tim povodom, mnoge poznate ličnosti pozvale su navijače da dođu na stadion i ispune tribine

  • 3
Viktor Savić Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Železničara, u okviru 30. kola Superlige Srbije.

Nalaze se crveno-beli u i te kako povoljnoj situaciji kada je reč o borbi za titulu, a tim povodom, mnoge poznate ličnosti pozvale su navijače da dođu na stadion i ispune tribine.

Jedan od njih je i mladi Denis Murić, glumac, poznat po ulozi u filmu "Zlatni dečko", a koji inače važi za velikog navijača Zvezde.

Denis Murić Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Mislim da će biti pun stadion u nedelju. Zvezda igra lep fudbal, nedelja je, dan za porodicu, a na sve to će biti i lepo vreme. Nadam se da ćemo nastaviti da dominiramo, jer ovog proleća zaista igramo odličan fudbal. Idemo ka novoj duploj kruni uz podršku zvezdaša. Zaista su stvari došle na svoje mesto - rekao je Murić.

Najavljena druga sezona TV serije Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Dolazak na stadion najavio je i Viktor Savić.

- Bilo bi dobro da sa četiri boda prednosti dočekamo večiti derbi koji je sledećeg vikenda. Verujem da su svi zvezdaši svesni toga, ali ih ipak pozivam da ispunimo Marakanu u nedelju. Cilj je sedma titula, a naš zadatak je da im damo vetar u leđa. Što se mene tiče, naravno da dolazim. Vidimo se u nedelju - istakao je Savić.

Nikola Rokvić Foto: Instagram/nikolarokvic

Za velikog zvezdaša važi i pevač Nikola Rokvić.

- Mislim da igramo odličan i napadački fudbal, baš onakakav kakav priliči Crvenoj zvezdi. Posebno mi se dopada što mladi igrači koji su ponikli u Zvezdi dobijaju šansu. Izdvojio bih možda Radojevića i Šljivića, mislim da su budućnost kluba i sviđa mi se kako igraju. No, ko god da istrči u nedelju na teren zaslužuje veliki aplauz i podršku. Idemo ka sedmoj uzastopnoj tituli - rekao je Rokvić.

Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića imaju četiri boda više od drugoplasiranog Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA