Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudno kolo u Premijer ligi: Arsenal ispustio priliku za vrh tabele, Aston Vila slavila u gostima

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč je završen minimalnom prednošću gostiju, a moglo je biti lošije po Liverpul

  • 1
FK Liverpul - Fk Kristal Palas Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Fudbaleri Liverpula ugostili su ekipu Kristal Palasa u 33. kolu Premijer lige, ali su ostali poraženi pred svojim navijačima minimalnim rezultatom 1:0.

Utakmica je počela veoma neočekivano, prvi gol gosti su postigli već u 14. minuti utakmice preko Ezea, a da šok bude veći imali su i velike šanse da prednost povećaju ubrzo posle toga.

Liverpul je na kraju silno napadao i pokušavao da napravi preokret, ali ostali su kratki sve do kraja, što ih stavlja u nezavidniju poziciju.

Ekipa Liverpula je ovim porazom na trećoj poziciji sa 71 bodom, koliko ima i drugoplasirani Arsenal, ali i utakmicom više. Kristal Palas ima 33 bodova i nalaze se na 14. mestu na tabeli.

U trećoj utakmici na programu danas odigrali su Arsenal i Aston Vila i desio se još jedan šok. Gosti su uspeli da slave rezultatom 2:0.

Golove su za Aston Vilu postigli su Bejli u 84. minutu utakmice, kao i Votkins tri minuta kasnije, dok Arsenal nije imao nijednu konkretniju priliku.

Arsenal je ovim porazom izgubio priliku da po kraju ovog kola završi na prvom mestu tabele Premijer lige. Mogli su pobedom da steknu 74 boda, što je bod više od Sitija, međutim ovako ostaju drugi, na šest kola do kraja.

Ostali rezultati

Vest Hem - Fulam 0:2

(Telegraf.rs)

Video: Radnički trećim golom potvrdio pobedu nad Novim Pazarom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA