≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj za Telegraf o večitom derbiju i Nađu: "Prevazišli smo nesporazum, važan je samo Partizan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih ističe da je fokus usmeren na dva večita derbija

  • 15
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, posle sastanka sa pomoćnikom Albertom Nađem i čelnicima kluba, kaže u izjavi za Telegraf da su "nesporazumi" od utorka prevaziđeni i će njegov prvi pomoćnik Albert Nađ voditi predstojeći 173. večiti derbi.

Trener ističe da su i u porodicama nesporazumi donekle normalna pojava, ali da članovi familije uvek oproste jedni drugima i nastave dalje.

Duljaj ističe da je cela situacija "prenaduvana" u javnosti.

- U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije.

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - zaključuje Igor Duljaj za Telegraf.

Podsetimo, 173. večiti derbi na programu je u subotu 20. aprila od 18 časova na stadionu Rajko Mitić. Samo četiri dana kasnije, na istom stadionu odigraće se i polufinale Kupa između ove dve ekipe.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA