≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri pobede Čukaričkog nad Partizanom u četiri dana

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omladinci i kadeti nastavili stopama starijih kolega

  • 1
Marko Arsović Foto: FK Čukarički

Nedugo nakon prvog tima koji je u nedelju veče savladao Partizan rezultatom 3:2, i omladinci i kadeti Brđana bili su bolji od crno-belih i tako su zaokružili sjajne nastupe protiv rivala iz Humske!

Najpre je na stadionu BASK-a, na Carevoj ćupriji, ekipa koju sa klupe predvodi Pavle Delibašić slavila protiv vršnjaka Partizana  sa 4:0, u okviru 22. kola Omladinske lige Srbije. Brđani su poveli golom Vojina Serafimovića u 14. minutu, prednost je duplirao Jovan Vojnović u 50, a trijumf je sa dva gola potvrdio Marko Arsović koji je pogađao je u 70. i 83. minutu.

Omladinci Čuke su na taj način preskočili crno-bele na tabeli i sada imaju dva boda više od njih. Prvi je IMT sa 50 bodova, Crvena zvezda ima 49, Čuka je na 47, a Partizan je ostao na 45.

Potom su do pobede nad Partizanom došli i izabranici Lazara Popovića, koji su u okviru 22. kola Kadetske lige Srbije slavilis a 3:1. Belo-crni su poveli preko Filipa Matijaševića u 7. minutu, a prednost je duplirao Stefan Mladenović u 29. Gosti su se u meč vratili autogolom Mateje Krstića u 32,  da bi trijumf Čukaričkog svojim drugim golom overio Mladenović u 66. minutu.

Brđanima je ova pobeda znalajna više zbog prestiža, odnosno da zaokruže sjajne partije čitavog kluba protiv Partizana. S druge strane, crno-beli sada zaostaju tri boda na tabelu za vodećom Zvezdom.

Podsetimo, prvi tim Čuke je u nedelju veče po treći put uzastopno savladao Partizan na domaćem terenu, jer su prethodne sezone slavili dva puta po 1:0 u samo sedam dana. Takođe, u plej-ofu ćemo ponovo gledati sudar ova dva tima na Banovom brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA