≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barsa digla svoj balon u Parizu kod Ajfelovog tornja pred meč LŠ, usledio je brutalan odgovor PSŽ-a

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rat sa terena nastavio se i na društvenim mrežama

  • 0
FK Barselona Foto: Twiiter.com/@FCBarcelona

PSŽ je slavio na terenu, ali i na društvenim mrežama u duelu sa Barselonom! Ovo je ishod četvrtfinala Lige šampiona, gde je Barselona imala prednost iz prve utakmice od 3:2 na Parku prinčeva, ali je na kraju dalje prošao tim iz Francuske, nakon trijumfa od 4:1 na Monžuiku.

Barsa je bila puna samopouzdanja i likovala je nakon pobede od 3:2 u prvom meču u Parizu. Krenula je odlično i u drugoj utakmici i vodila je ranim golom Rafinje, ali se sve preokrenulo posle gluposti Ronalda Arauha, koji je napravio faul za crveni karton i ostavio igrače na cedilu od 29. minuta.

Kao što su navijači Barse bili u euforiji posle pobede u Parizu, takvo je raspoloženje bilo i u timu koji bavi društvenim mrežama čak i pre meča.

Uoči utakmice u Parizu, na Seni je pored Ajfelovog tornja podignut Balon na kojem je pisalo "Barsa zauvek", a spušten je i grb Barselone u vidu zastave,

Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju, pogledan je 4 miliona puta, a PSŽ je na odgovor čekao revanš, a onda je zadao Barsi brutalan udarac na mrežama.

Oni koji rade mreže za PSŽ uradili su u fotošopu balon tako kao da je pao u reku iznad koje je preletao.

- Pet je sati, Pariz se budi - napisali su uz komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA