Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina organizovano vodi navijače u Kragujevac na Kup! Opšta mobilizacija na Karađorđu, Lale žele u finale

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi zainteresovani će moći da se prijave u prodavnici novosadskog kluba

  • 1
Firma 1989, Novi Sad, FK Vojvodina, navijači, Stadion Karađorđe Foto: MN Press

U senci večitog derbija koji je zakazan za polufinale Kupa Srbije u fudbalu, biće odigrana i utakmica između Radničkog 1923 i Vojvodine iz Novog Sada u Kragujevcu na stadionu "Čika Dača", gde ćemo dobiti drugog učesnika borbe za trofej u najmasovnijem takmičenju.

Vojvodina je već ranije kroz istoriju imala priliku da učestvuje u finalu Kupa, dok bi Radničkom iz Kragujevca to bio prvi put, pa će meč na "Čika Dači" možda biti istorijski za klub iz Šumadije ukoliko budu uspeli da stignu do pobede.

Ipak, trijumf žarko žele i u Novom Sadu, zbog čega ne čudi što je počela opšta mobilizacija za duel koji će se igrati u sredu, a očekuje se da na stadionu u Kragujevcu bude prisutan veliki broj navijača Vojvodine. Uprava kluba pružiće organizovan prevoz svima koji žele da odu na meč.

Saopštenje kluba iz Novog Sada prenosimo vam u celosti.

- Fudbaleri Vojvodine u sredu gostuju ekipi Radničkog 1923 u borbi za finale Kupa Srbije, a pomoć naših navijača uvek je bila presudan faktor u ključnim trenucima.

Tim povodom, uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem odlučila je da pozove navijače da u što većem broju budu uz svoju "Staru damu" na stadionu "Čika Dača" u sredu od 16 časova.

Fudbalski klub Vojvodina organizovaće prevoz do Kragujevca, a svi zainteresovani mogu da se prijave za putovanje na polufinale Kupa Srbije u Šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa" kod ulaza broj 2, kao i kod sekretarice u FC "Vujadin Boškov".

Sve informacije o polasku i povratku u Novi Sad, zainteresovani navijači saznaće na licu mesta prilikom prijavljivanja - najavili su iz Novog Sada.

(Telegraf.rs)

Video: "Po meni ovo nije odgurivanje, nije prekršaj": Sudijski ekspert govorio o spornom faulu sa derbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca LJotic 89

    22. april 2024 | 18:00

    Bice dobri okrsaji u Polufinalu Lav Kupa Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA