Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj dva puta ponovio rečenicu: "Teško je igrati protiv Zvezde dva puta u 4 dana na njihovom stadionu"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih istakao da su dva naivno primljena gola odlučila polufinale Kupa

  • 12
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Polufinale kupa Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan sa 2:0 i plasirali su se u finale Kupa Srbije, gde ih čeka duel sa Vojvodinom 23. aprila u Loznici na novom stadionu "Lagator".

Nakon utakmice, pred medije je izašao i Igor Duljaj, koji je za Arenu izneo utiske i istakao je da je njegov tim dobro počeo meč, ali je naivno primio dva gola.

- Na kraju se pamti rezultat, Zvezda je bila bolja za ta dva gola, mi smo odlično ušli u meč, imali smo šanse, napred smo stavili brze igrače i bili smo opasni. Onda smo naivno primili prvi i drugi gol, posle se utakmica otvorila, bilo je dosta prostora za igrače Zvezde, mi smo morali da rizikujemo, stavili smo mnogo igrača u napad, pa smo im otvarali kontre i meč više nije bio izbalansiran - rekao je Duljaj, koji je nahvalio rivala.

- Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom dva puta u četiri dana na njhovom stadionu, treba sada da se oporave igrači za nastavak šampionata. Zvezda u svojim redovima ima mnogo iskusnijih igrača, iz ovog derbija smo dobili Baždara, Severinu, Goha, Markovića. To je ono što je pozitivni, zvuči možda kao alibi.

Upitan je i da li je Markovića izveo na poluvremenu zbog žutog kartona.

- On se požalio na bol u kolenu, hteo je da nastavi, nisam hteo da rizikujem da se pogorša povreda, to je jedini razlog zašto je došlo do promene - zaključio je trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eee druzeee!!?!?!

    24. april 2024 | 22:07

    aaa sudije!? fss ?? nisu krivi danas aa!??! ma sumnjiv si nesto🤣

  • E moj Duljaj

    24. april 2024 | 21:57

    Da ne pričamo o prvenstvu tsc ,IMT , napredak, čuka ( čuka gde nas god vidi…) Ajde o Kup Srbije Pa Grafičara nismo mogli da pobedimo pa srećno na penale prodjemo Voždovca nismo mogli da pobedimo pa srećno na penale Pa mi nikog ne možemo da pobedimo O Čemu ti zemljače pričaš ajde objasni nam? Pa taj mali Baždar da je u Zvezdi bio bi ubedljivo najbolji igrač u Srbiji otimali bi se za njega Real Barsa Milan Inter Arsenal Igore pali tu tvoju letilicu i odlazi ( povedi i nazovi upravu ako imamo)

  • Majstor

    24. april 2024 | 21:30

    Prvi gol nije regularan.. Ne sme Zvezdin igrac da posalje partizanovog igraca po burek.. Ne,nee to nije regularno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA