≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević kao Anćeloti: Evo šta je trener Zvezde radio dok su ostali u ekstazi slavili drugi gol na derbiju

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi se raduju, jedino je Milojević "hladan kao špricer"

  • 6

Iako je Partizan možda bolje otvorio polufinale Kupa, i sa nekoliko tranzicionih napada došao u situaciju da ugrozi Omrija Glazera, Crvena zvezda je za samo tri minuta postigla dva gola i rešila pitanje pobednika polufinala Kupa Srbije!

Piter Olajinka je bio heroj sa dva pogotka, mada je prvu u 27. postigao uz pomoć Aleksandra Filipovića. Ipak, u 29. je sve sjajno uradio i spakovao je loptu u mrežu iza gola Aleksandra Jovanovića za 2:0.

Potrčali su Zvezdini igrači ka klupi, i "klupa" je krenula na teren ka njima. Svi su bili u ekstazi. Svi, sem trenera srpskog šampiona Vladana Milojevića koji je mirno šetao kao da se ništa nije desilo (video na početku teksta).

Dok su se igrači i stručni štab grlili i slavili visoku prednost, Milojević je reakcijom definitivno podsetimo na onu koju je Italijan Karlo Anćeloti nedavno imao tokom El Klasika.

Naime, Real je u nadoknadi vremena postigao gol za pobedu od 3:2, usledio je delirijum na klupi "kraljevskog kluba", a Anćeloti se ponašao kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, o samom meču sa Partizanom Milojević je rekao:

- Za razliku od ostalih derbija ove sezone, ovo je bila specifična utakmica, s obzirom da je nokaut faza takmičenja koje se igra na ispadanje. Želeli smo da izbegnemo izvođenje jedanaesteraca i da odnesemo pobedu u regularnih 90 minuta, u čemu smo i uspeli. Podsetimo se da je Partizan posle dve penal serije i došao do polufinala, a danas mu je bila najbitnija utakmica u sezoni pa smo i na to morali da obratimo pažnju. Takođe, imali smo probleme sa par igrača, jer je teško odigrati u ovako kratkom vremenskom intervalu dve utakmice visokog intenziteta, pa smo morali da vodimo računa - poručio je Zvezdin trener i dodao:

- Partizan je izašao u nešto promenjenom sastavu, videla se jasna ideja Duljaja, kome čestitam na dobrom radu, kao i čitavom stručnom štabu. Mislim da smo im sve planove osujetili, iako smo na početku imali malih problema, ali smo golovima uspeli da iskontrolišemo utakmicu. Mogao je sigurno rezultat da bude i veći, ali i da ode u kontra smeru, ali s obzirom da smo imali kontrolu, zasluženo smo pobedili. Zahvalio bih se divnim navijačima na podršci, koja nam je uvek potrebna. Okrećemo se dalje, s obzirom da je meč sada već iza nas. Očekuje nas derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu već u nedelju, a za taj meč ćemo krenuti već od sutra da se spremamo.

(Telegraf.rs)

Video: Treće poluvreme posle derbija: Pogledajte prozivanje Delija i Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZV FAN

    25. april 2024 | 10:47

    Gde nam je Žeks Pantić,nesto ga nema na you tube kanalu sada da izmisli jos neku laž i okrivi ceo univerzum kako on tako i rukovodstvo Partizana? Jao jao Žele pa javi se,samo se nadaj i ti svi "pošteni" grobari da vam ne dodje ta UEFA sto je prizivate i strane sudije zato sto će vam onda oni staviti katanac,ne samo zbog lazi i klevetanja vec i zbog onih tri puta zaredom od 0:2 do 3: 2 gde su bili zaista izmisljeni penali i zbog decenija lopovluka i kradja ljubi vas vaš Tole! E moji "posteni" grobari sta bi radili da igrate kosarku sa juniorima kao Zvezda za vreme tadasnje vlasti? A nasuprot tome vama ova dade tim za osvajanje EL sa sve Obradovićem na čelu! Šta bi radili da vam se ne plati licenca za EVROPSKA takmičenja u fudbalu i da vam se sve otme kao što se Zvezdi otelo i nije joj se plaćala licenca!? A nasuprot tome vama ova vlast sve plaća i igrače i licence...

  • Nf

    25. april 2024 | 10:25

    Pa zna čovek da smo trebali bar 7:0 da im damo

  • Soko

    25. april 2024 | 10:48

    Pa Milojević nije "avion"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA