Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki problem za Francusku: Bitan igrač propušta Evropsko prvenstvo

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bek PSŽ-a pretrpeo povredu na meču sa Borusijom iz Dortmunda...

  • 3
Argentina Francuska, Svetsko prvenstvo u Kataru finale Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri PSŽ-a poraženi su od Borusije iz Dortmunda na gostujućem terenu rezultatom 1:0, u okviru prvog polufinalnog duela Lige šampiona. "Sveci" su pored poraza ostali bez Lukasa Ernandeza, koji je na pomenutom meču doživeo povredu kolena, zbog koje će verovatno propustiti Evropsko prvenstvo.

Pouzdani levi bek je teren napustio krajem prvog dela meča, a nakon detaljnijih pregleda obelodanjeno je da je pretrpeo težu povredu i da mu predstoji duža pauza.

- Lukas Ernandez je povređen tokom utakmice Lige šampiona između Borusije Dortmund i Pari Sen Žermena kad je zadobio rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena. Danas je urađena magnetna rezonanca koja je potvrdila dijagnozu koju su klupski lekari postavili u sredu uveče. Igrač će narednih dana biti podvrgnut operaciji - stoji u klupskom saopštenju

Ovakva situacija nikako ne ide na ruku selektoru Francuske Didijeu Dešanu, jer se posle  golmana Milana Majka Manjana povredio još jedan bitan igrač Trikolora.

Podsećanja radi, konačan spisak putnika na prvenstvo Starog kontinenta selektori saopštavaju do 16. maja.

(Telegraf.rs)

Video: Vojo Ubiparip poludeo na Pavla Ilića: Arbitar sa dva večita derbija opet u centru pažnje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA