Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina kreće u "invaziju" na Loznicu: Svi koji dođu na Karađorđe protiv Čuke, dobijaju kartu za finale Kupa

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lale žele što veću podršku na Lagatoru 21. maja

  • 0
CRVENA ZVEZDA vs VOJVODINA NOVI SAD Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine igraju od 18 časova meč protiv Čukaričkog koji je direktan duel u borbi za mesto koje vodi u Evropu.

Voša ima šansu da se domogne Evrope i kroz finale Kupa, a ujedno da dođe i do trećeg trofeja u istoriji u ovom takmičenju.

Taj duel je zakazan za 21. maj u Loznici na novom stadionu Lagator, a Voši neće biti lako, jer je čeka novi stari šampion Crvena zvezda, koja i brani trofej u Kupu i duplu krunu.

Ipak, Vojvodina gaji nade da može trofejem da završi sezonu, čime bi ona bila izuzetno uspešna, bez obzira na to na kojem mestu na kraju završe Novosađani.

Da bi imali što veću podršku u Loznici, čelnici Voše na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem odlučili su da svima koji dođu na Karađorđe na meč sa Čukaričkom omoguće ulaz na meč protiv Zvezde u Loznici.

- Fudbaleri Vojvodine danas od 18 časova igraju jednu od odlučujućih utakmica za plasman u Evropu, a podrška sa tribina ponovo bi mogla da bude prevaga na stranu „stare dame“. Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem odlučio je da sve današnje karte za duel sa Čukaričkim, ujedno budu i ulaznice za predstojeće finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

- Vlasnici današnjih karata moći će da zamene iste za ulaznice za finale na stadionu „Lagator“, 21. maja od 20:15, a detaljne informacije biće naknadno saopštene. Voša za početak, ima težak zadatak da pobedi Čukarički i napravi veliki korak ka plasmanu u Evropu, a navijači će imati lep zadatak – da podrže izabranike Božidara Bandovića danas i da kao nagradu dobiju i kartu za finale Kupa Srbije - navodi se u saopštenju Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Video: Navijač Radničkog upao na teren, reagovala policija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA