≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voždovac prozvao sudiju Ilića, pa otpustio trenera: Mitić više neće sedeti na klupi "zmajeva"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka se privremeno rešenje

  • 2
Ivan Mitić Foto: FK Voždovac

Fudbaleri Voždovca se nalaze u grčevitoj borbi za opstanak na tri kola pre kraja, a nakon serije loših rezultata došlo je do sporazumnog raskida saradnje sa trenerom Nikolom Mitićem.

Vrlo neuspešan mandat na klupi "zmajeva" obeležila je samo jedna pobeda na šesnaest utakmica od momenta kada je preuzeo tim, pa je ovo rešenje bilo neminovno.

- Nakon serije loših rezultata došlo je do sporazumnog prekida saradnje sa Mitićem kome se ovom prilikom zahvaljujemo na svemu sto je uradio za Voždovac. U najkraćem roku javnost ćemo obavestiti o treneru, koji će nas predvoditi u narednom periodu. Nikoli želimo svu sreću ovog sveta, privatno i profesionalno, a vrata našeg kluba za njega ostaju zauvek otvorena - istakao je sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević.

Tri runde pre kraja Superlige Srbije Voždovac je tek četrnaesti sa dva boda više od Železničara koji je na mestu direktnog putnika u niži rang, a tri ispod IMT-a, koji je prvi izand crte.

Podsetimo, iz kluba su bili vrlo nezadovoljni suđenjem arbitra Milana Ilića u poslednjem odigranom meču plej-auta u kom su izgubili sa 3:2, zbog čega su izdali i saopštenje.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti utakmice Partizan - Voždovac u Kupu Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    9. maj 2024 | 14:19

    Gospodin Ilić je Majstor svog zanata.. Što reče Rade Bogdanović mlad a pokvaren..pa dobitna kombinacija u današnjem FSS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA