≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prebijen navijač sa srpskom zastavom! Jezive scene na stadionu, dvojica legla na njega i pesničila ga po glavi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju su prišli i drugi i zadali mu nekoliko udaraca nogom

  • 1
Srpska zastava, navijač Sparte Foto: X / Printscreen / CalleYGarda

Strašne scene gledali smo po završetku meča između Sparte iz Praga i Viktorije Plzenj u finalu Kupa Češke Republike, koji je rešen pogotkom Veljka Birmančevića u 91. minutu utakmice. Navijači obe ekipe uleteli su na teren i nastala je opšta pometnja.

Huligani Viktorije iz Plzenja uleteli su na teren nakon što je njihov tim poražen i želeli su da se obračunaju sa pristalicama Sparte. Policija isprva nije uspela da se grupiše na pravi način, pa je nastao opšti haos.

Nije se znalo ko tuče koga, a kamere su u jednom momentu uhvatile momka sa duksericom na kojoj se, barem kako se čini na snimku , nalazila srpska zastava, koji leži na zemlji, a preko njega su se našla dva druga navijača koja su ležala i zadavala mu brutalne udarce.

Pesničili su ga po glavi, nizao se udarac za udarcem, a zatim je prišlo i još nekoliko njih, a oni su počeli da ga šutiraju.

Tek nakon nekog vremena je uspela da reaguje policija, koja je pod punom opremom krenula na huligane i uspela da rastera i jedne i druge i spreči dalje nerede.

Nije jasno da li je navijač koji je imao duksericu sa srpskom zastavom kojim slučajem dobio povrede ili je priveden od strane policijskih organa.

Navijači Sparte inače vrlo često na svojim utakmicama na tribini stavljaju zastave Srbije ili one sa motivima "Nema predaje" i Kosova i Metohije.


(Telegraf.rs)

Video: Vujadin Savić poveo navijanje, navijači mu skandirali ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wjs

    23. maj 2024 | 08:28

    Sta rade bilo koji navijaci na terenu i jedni i drugi? U prekrsaju su i jedni i drugi navijaci, bez obzira o kakvim se obiljezjima radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA