≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan odbio 8 miliona evra za Saldanju, ovo su klubovi koji žele Brazilca

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je i koliko crno-beli traže

  • 15
Mateuš Saldanja Foto: FK Partizan

Nedavni odlazak Partizanovog napadača Mateuša Saldanje na meč Galatasaraj - Fenerbahče izazvao je veliku pažnju zbog potencijalnog transfera Brazilca u Tursku, pogotovo što je odavno poznato da je na meti Bešiktaša!

Međutim, turski mediji donose informaciju da nisu samo crno-beli iz Istanbula zainteresovani za Saldanju, kao i da je Partizan već odbio ponudu tešku osam miliona evra.

Tamošnji novinar Jagiz Sabunčoglu u programu uživo otkrio je da se sreo sa Saldanjinim agentom i da mu je ovaj otkrio neke zanimljive detalje vezane za ponude koje imaju.

- Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting - rekao je Sabunčoglu.

Telegraf je već ranije najavio da je Partizan odredio cifru od 15 miliona evra za koju Saldanja može da ide, kao i da su se dve strane dogovoril da Brazilac ostane u Humskoj do kraja evropskih kvalifikacija.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi Grobari preskakali u ložu zbog selfija sa Saldanjom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA