≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub koji se nalazi pod istragom zbog potencijalnih nameštanja može u Superligu! Poznati parovi baraža

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka se rasplet

  • 1

U petak je osim plej-auta Superlige, odigrano i tri susreta u plej-ofu Prve lige Srbije i saznali smo koje dve ekipe će igrati u baražu za popunu najvišeg ranga takmičenja. To će biti Inđija i Tekstilac, koji se nalazi pod istragom Fudbalskog saveza Srbije.

Inđija je odigrala 2:2 protiv Grafičara, dok je Tekstilac remizirao 0:0 sa Mačvom, što je uz poraz Smedereva protiv Jedinstva (2:1) bilo dovoljno kako bi pomenute dve ekipe bile na mestima koja im odgovaraju.

Prethodno su Ubljani uz OFK Beograd ušli u Superligu, a sada je poznato da će se za dva preostala mesta boriti Javor i Tekstilac, kao i Železničar i Inđija u dvomečima.

Doduše, i dalje ostaje jedna začkoljica, a to je slučaj tima iz Odžaka, koji je pod istragom Saveza zbog dojava iz UEFA o potencijalno nameštenim utakmicama protiv Mladosti GAT i OFK Vršca. Saslušanje će biti obavljeno 28. maja, ali je pitanje kada će biti doneta konačna odluka. Postoji mogućnost da to bude učinjeno za narednu takmuičarsku godinu...

Bilo kako bilo, za sada parovi ostaju nepromenjeni i baraž nas ubrzo očekuje.

(Telegraf.rs)

Video: Koreografija posvećena Radošu Ceroviću na novootvorenom stadionu u Leskovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA