Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bukač

    09. novembar 2022 | 07:56

    ... uzmite od nas radnika po 1% pa dajte Piksiju neka bude u vrhu, nama taj 1% ništa ne znači jer smo beda pa smo beda.

  • Bas je lep ovaj svet!

    09. novembar 2022 | 01:45

    I Blater kaze da je greska imati SP u Kataru, a zaboravio da je on 2010 najavio i branio Katar, da bi osigurao pare za FIFU iz bogatih zalivskih zemalja i svoju platu. Da nije bilo sudskog slucaja iz kojeg se izvukao kao zec, jos bi tamo zasedao. Pa stadioni koje je izgradila jeftina radna snaga u Kataru, i koliko ih je umrlo od toplotnog udara radeci na tim vrucinama. Rasizam i sovinizam na svakom koraku. Kladionice, sportsku opremu i sponzore da i ne spominjemo. Piksiju je ovo dzeparac, taman dovoljno da ne trosi stednju na pijaci i da zeni plati jos koji botox remont u Parizu. I usput da se jos malo zabavi. Jer sta je vrednije od igre?A u pozadini, kuna ode u zaborav posle 30 godina upotrebe i odrekose se Hrvati svoje nezavisnosti za tudji euro brzo i lako. Pa i tu Mundijal ima da pomogne da prelaz na euro bude manje bolan! I sve to dok Evropa obezglavljena gleda ubijanje Ukrajinaca i divljanje Rusa, a Ameri joj prodaju tri puta skuplji gas plaseci svet ruskom nuklearnom bombom. A tu su i igre u Iranu koje niko ne vidi jer ubijaju samo zene tamo. Koga briga za sve to. Vreme za igru i vreme puno igara!

  • Мирко

    08. novembar 2022 | 22:17

    Каже, селектор Катара 2.400.000, а Пикси 650.000. Да не будемо прецизни, то је (скоро) 4 пута више. А колико пута је Катар богатија земља од Србије? Што значи да Србија издваја много већи проценат од Катара. Да ли је то добро, или не, процените сами. Мени се не свиђају толика улагања у фудбал, а у остале спортове (који су доносили златне медаље) "слабо". И каже, немамо рукометаше, немамо ватерполисте, немамо ове, немамо оне... па шта ће људи... сви волимо лепо да живимо, сви волимо више да зарађујемо. Тако да омладина у старту се опредељује за спортове који ће у будућности добети више новца (можда).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA