≫ 

Urugvaj moćnim snimkom objavio spisak igrača za Katar, imaće paklen napad na Mundijalu

Predvode ih Suarez, Kavani i Nunjez

  • 1
Lionel Mesi

Foto: AP/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Urugvaja Dijego Alonso objavio je konačan spisak igrača koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Kataru!

Urugvajci će biti u grupi sa Portugalijom, Južnom Korejom i Ganom, grupom koja se ukršta sa onom u kojoj je srbija, a Alonso se odlučio da na SP vodi proverene snage koje predvode iskusni fudbaleri.

Tu su, na prvom mestu, Luis Suarez, Edinson Kavani i Dijego Godin, dok se dosta očekuje od Darvina Nunjeza, Federika Valverdea i Matijasa Većina.

Zanimljiv je i način na koji su Urusi predstavili spisak igrača koji će putovati u Katar, jer su napravili video snimak u kom su predstavili gradove odakle su svi igrači. A na spisku se nalaze:

Golmani: Serhio Ročet (Nasional), Fernando Muslera (Galatasaraj), Sebastijan Sosa (Independijente).

Odbrana: Ronald Arauho (Barselona), Dijego Godin (Velez), Hose Marija Himenez (Atletiko Madrid), Matijas Vinja (Roma), Matijas Olivera (Napoli), Sebastijan Koates (Sporting Lisabon), Hose Luis Rodrigez (Nasional), Martin Kaseres (L.A. Galaksi), Giljermo Varela (Flamengo).

Vezni red: Lukas Toreira (Galatasaraj), Đorđian De Arasketa (Flamengo), Rodrigo Bentakur (Totenhem), Federiko Valverde (Real Madrid), Matijas Većino (Lacio), Nikolas de la Kruz (River Plejt), Agustin Kanobio (Atletiko Paranaense), Fakundo Pelistri (Mančester Junajted), Manuel Ugarte (Sporting Lisabon), Fakundo Tores (Orlando).

Napadači: Darvin Nunjez (Liverpul), Luis Suarez (Nasional), Edinson Kavani (Valensija), Maksimilijano Gomez (Trabzon).

Video: Materaci uručio pehar Piksiju, on pokušao da ga stavi u džep: Nek u Kataru bude pravi, mnogo veći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA