Brazilci strepe od Srbije: Orlovi uterali strah u kosti fudbalskoj velesili

Po izjavama brazilskih reprezentativaca, može se primetiti da im nije svejedno pred meč sa Orlovima

  • 29
Fudbalska reprezentacija Brazila, Brazil Foto: Tanjug - AP

Brazilski reprezentativci strepe od Srbije. To je utisak koji se stiče nakon konferencije posle treninga brazilske reprezentacije.

Reprezentacija Srbije će se sastati sa selekcijom Brazila 24. novembra od 20 časova, u okviru prvog kola Svetskog prvenstva u Kataru. Iapk, stiče se utisak da koliko god favorizovani bili, Brazilci veoma oprezno dočekuju susret sa Orlovima.

Upoznati su reprezentativci Brazila sa kvalitetima srpske reprezentacije, a pogotovo Glejson Bremer, saigrač Dušana Vlahovića i Filipa Kostića u Juventusu, a biši saigrač Saše Lukića i Vanje Milinković-Savića.

- Vlahović i Kostić su dvojica vrhunskih igrača, moraćemo da se koncentrišemno na to kako da ih zaustavimo, jer imaju veliki uticaj na igru Srbije. Međutim, ne čine samo njih dvojica taj tim, znam neke igrače iz Serije A, kao što je Saša Lukić, sa njim sam bio u Torinu, odličan je vezni igrač - rekao je Bremer.

FC Elche - FC Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Eder Militao je takođe imao samo pohvale na račun izabranika Dragana Stojkovića Piksija.

- Biće jako teško protiv Mitrovića i Vlahovića, krupni su, fizički jaki, okretni, a ujedno su i dobri tehničari. Srpski fudbaleri inače važe za velike majstore, tehnički obučene igrače, pa nećemo smeti da im ostavljamo milimetar prostora ni u sredini terena. Ako to dopustimo, kazniće naše greške i biće stalna opasnost po naš gol - istakao je Militao.

Podsetimo, Srbija je smeštena u grupi G, zajedno sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom, a prvi meč igraju upravo sa Brazilcima, 24. novembra od 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA