≫ 

E, to je fudbal... Argentina bez poraza 36 mečeva u nizu, a onda je došla Saudijska Arabija!

Poslednji put, pre Saudijske Arabije, Argentina je doživela neuspeh još u julu 2019. godine kada je poražena od Brazila 2:0

  • 7
Saudijska Arabija preokrenula protiv Argentine Foto: Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo u Kataru je videlo senzaciju, i to kakvu - Argentina je poražena od Saudijske Arabije, što je prvi neuspeh Gaučosa posle 36 mečeva u nizu!

Sve je išlo u smeru da će Argentinci slaviti u ovom duelu grupe C, poveli su već u 10. minutu preko penala Lionela Mesija, poništeno im je tri gola posle reakcije VAR-a, a onda je stiglo drugo poluvreme koje je donelo ogroman šok.

Dva gola za pet minuta i izgaranje za svaku loptu donelo je Saudijcima pobedu koju su mogli da zamisle samo u svojim snovima.

Pre toga, Argentinci su odigrali 36 mečeva i niti jednom nisu poraženi, što u prijateljskim, što u takmičarskim utakmicama.

Nije bilo bitno da li igraju na svom ili na gostujućem terenu, ali... Desio se fudbal.

Poslednji put, pre Saudijske Arabije, Argentina je doživela neuspeh još u julu 2019. godine kada je poražena od Brazila 2:0.

Sada, put Gaučosa u nokaut fazu je znatno otežan, jer će morati da traže pobede i dobar rezultat protiv Meksika i Poljske koji su bili na papiru mnogo jači protivnik od Saudijaca.

Video: Lazović: Imaš 30 godina, izgubiš takav meč i misliš da nikada nećeš otići na veliko takmičenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA