Marokanci pravili ludnicu ispred stadiona, a onda su među njih ušli Hrvati i zapevali Tompsona

Iako je manje "kockastih" dobro su raspoloženi u Kataru

  • 2

Vesela atmosfera viđena je ispred Al Bajt stadiona na Mundijalu u Kataru, gde se u okviru grupe F sastaju Hrvatska i Maroko.

Znatno je veći broj marokanskih navijača na samom stadionu, a imali su i poseban zabavni program ispred drugog najvećeg stadiona u Kataru, gde su se za meč zagrevali iz DJ-a i pevačicu koja je pevala pesme posvećene njima.

Ipak, u jednom momentu su u masu marokanskih navijača uleteli navijači Hrvatske, koji su, iako u manjini, bili dobro raspoloženi i glasni.

Zapevali su Tompsonovu pesmu "Lijepa li si", koja je nezvanična himna hrvatskih navijača, pa su u jednom momentu čak i marokanski navijači i navijačice prilazili da se slikaju sa njima.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Isti ovi navijači poslali su i jaku poruku srpskim reprezentativcima, rečima da pobede Brazil i da su bolji od njih.

Video: Pobedite Brazil, bolji ste od njih: Navijači Hrvatske poslali moćnu poruku Orlovima

Inače, na tribine Al Bajt stadiona je stigla i najpoznatija hrvatska navijačica, Ivana Knol, koja je prva koja koja se osmelila da na stadion u Kataru dođe u provokativnom izdanju u uskoj haljini u bojama svoje reprezentacije, ali i sa dubokim dekolteom, zbog čega je nastala prava potmetnja ispred stadiona, pa su je saletali Marokanski navijači sa svih strana.

Video: Zgodna Hrvatica napravila haos ispred stadiona: Svi su hteli da se fotkaju sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA