Šta će biti s Vlahovićem, Mitrovićem i Kostićem pred Kamerun? Otkrivene nove informacije o povređenim igračima

Maksimović veruje da će povređeni igrači biti spremni za naredni meč

  • 0

Na konferencij za medije fudbalske reprezentacije Srbije pred novinare su izašli Marko Grujić i Nemanja Maksimović, a osim priče o meču protiv Kameruna, bilo je reči i o igračima koje muče povrede.

Selektor Dragan Stojković je najavio promene nakon meča sa Brazilom, istakavši da će igrati samo najspremniji fizički, pa smo Orlove na konferenciji pitali o povređenim igračima, pre svega misleći na Kostića, Mitrovića i Vlahovića, koje je istakao Stojković posle poraza od Brazila.

Ono što hrabri, jeste da maksimalno treniraju sa ekipom, što je u odgovoru otkrio Nemanja Maksimović.

- Video se fizički pad u drugom poluvremenu protiv Braziča, takođe i  kodNemačka protiv Japana i Kameruna protiv Švajcarske, drugačije je vreme, iz zime smo došli u leto, treba da se adaptiramo ovde, mnogi imaju problem sa adaptacijom, ne samo mi. Što se tiče povređenih igrača, svi su sa nama, treniraju punim intenzitetom i nadamo se da će za Kamerun biti spremni sto odsto - rekao je Maksimović.

Marko Grujić, Nemanja Maksimović Foto: MN Press

Podsetio se i meča protiv Brazila na Novom Zelandu, gde je njegovim golom Srbija postala prvak sveta 2015. godine za mlade do 20 godina.

- Da, na Novom Zelandu smo izgubili prvu utakmicu, tada smo znali da nije kraj da moramo da budemo zajedno kao tim, i sada posle ovog poraza znamo da nije kraj sveta, da imamo dobre šanse da prođemo grupu, daćemo sve od sebe da pobedimo Kamerun i prođemo dalje.

- Ispostavilo se da je to bio moj poslednji gol u reprezentaciji, to dovoljno govori u kakvoj sam golgeterskoj formi - našalio se Maksimović.

Video: Provokacija na konferenciji Grujića i Maksimovića: Amerikanac pitao za zastavu Kosova u svlačionici

(Izveštač Telegrafa iz Katara, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA