≫ 

Lepa meksička novinarka je spremna za Argentinu, tokom javljanja uživo povela je navijanje

Navijači su velikom brzinom opkolili ovu ženu zbog slikanja

  • 0
Đina Holgin Foto: Telegraf

Ranije najave organizatora da će na Svetskom prvenstvu u Kataru biti najviše Meksikanaca i Argentinaca ispostavile su se kao tačne, jer su navijači pomenutih reprezentacija pred međusobni duel na Mundijalu napravili pravi spektakl ispred stadiona.

Najpre su Argentinci tri sata pred utakmicu fanatično pevali ispred Lusailia, uz pominjanje Maradone i Lea Mesija, da bi se i Meksikanci u međuvremenu probudili - i to ispred TV kamera svoje nacionalne televizije.

Kada su ispred sebe videli atraktivnu novinarku Georginu Holguin, velika grupa meksičkih navijača je stala ispred TV kamera kako bi pokazali da su i te kako “živi.”

Pomenuta novinarka najpre nije mogla da se čuje od pesme sunarodnika, da bi u jednom trenutku i sama povela navijanje na opšte oduševljenje prisutnih.

Georgina očigledno uživa veliku popularnost, jer joj je veliki broj navijača potom prilazio kako bi se fotografisali sa ovom lepom novinarkom.

Video: Telegraf u grotlu navijača Argentine: Fudbal je emocija i oni su to dokazali, naježili smo se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA