Saigrač srpskog reprezentativca naprasno nestao: Golman Maroka pevao himnu, a onda se izgubio sa terena!

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi

  • 1
Maroko, Jasin Bono, Katar Printskrin: Gol Mundial

Fudbalska reprezentacija Maroka je načinila ogromno iznenađenje pobedivši Belgiju u drugom kolu grupe F na Mundijalu sa 2:0, čime su došli i na korak od plasmana u narednu fazu takmičenja pošto imaju četiri boda iz dva meča.

Međutim, tokom utakmice je i još nešto upalo u oko svim navijačima, kako na stadionu, tako i pored malih ekrana. Naime, golman Maroka, Jasin Bono, igrač Sevilje, jednostavno je nastao tik pre početka meča.

Bono se našao u prvoj postavi, pevao je himnu zajedno sa saigračima, da bi onda naprasno nestao. Umesto Bona se na golu našao Munir, koji je branio svih 90 minuta, dok su Marokanci naveli da se radi o povredi Bona.

Takođe, tamošni mediji kažu i da je Bono viđen na štakama čim je utakmica počela. Kako bilo, Munir nije primio gol protiv Belgije.

Podsetimo, Maroko je protiv Hrvatske u prvom kolu odigrao sa 0:0.

Video: Najpoznatija hrvatska navijačica poslala poruku Borjanu: Primićeš tri komada

(Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M N C G

    28. novembar 2022 | 00:22

    Sta ocekivati od hrvatskih huligana na celu navijacica Kitarevic !!! Nista sto nismo znali nista nobo... Sve sto su govorili za Milana i njegovu suprugu to govori on njima damima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA