≫ 

Dalić kritikovao kolegu iz Kanade: Nije mi čestitao na pobedi, mora on još mnogo da uči

Džon Herdman se, tvrdi selektor Hrvata, nije poneo džentlmenski

  • 4
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Hrvatska - Češka

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Hrvatske održala je fudbalski čas kanadskoj reprezentaciji, za razliku od njenih navijača koji su primitivno, jadno, bedno, grozno, vređali Milana Borjana i njegovu suprugu Snežanu, o čemu je već toliko bilo reči.

U senci takvog ponašanja fudbaleri Hrvatske su blistali i sa 4:1 potukli selekciju "Javorovog lista" čiji se selektor Džon Herdman, odmah posle završetka, nije poneo džentlemsnki prema kolegi Zlatku Daliću, barem to tako tvrdi selektor Vatrenih.

- Ja kada izgubim, pozdravim suparnika i čestitam mu. Kanadski selektor nije me sačekao, odmah je otišao. Gospodin je očito ljut, kvalitetan je trener, ali očito treba neke stvari još naučiti - rekao je Dalić pred novinarima posle utakmice.

Ovakvo ponašanje Engleza na klupi Kanađana možda i ne čudi imajući u vidi njegove pretnje upućene Hrvatima posle meča sa Belgijancima. Herdman je svoje igrače motivisao tako što im je rekao da će "s*ebati Hrvatsku", a zatim je to još ponovio pred kamerama.

Iako nije čestitao Daliću, Herdman je dao izjavu za medije:

- Stvarno smo sjajno krenuli, razveselili smo navijače. Drugi gol Hrvatske je po mom mišljenju preokrenuo utakmicu jer smo morali loviti rezultat, a Hrvati su ubice u tranziciji, onda je teško izvući se. Ako im daš samo malo prostora, iskoristiće ga. Imali smo šansi, ponosan sam kako smo se držali - rekao je posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bb

    28. novembar 2022 | 08:31

    On treba samo da savlada rukovanje a vi Hrvati mnogo više o ponašanju,mržnji,opštoj kulturi,divljaci jedni.

  • ble

    28. novembar 2022 | 09:34

    Hrvatska igra sjajno,svaka cast za komsije,vec 4 boda imaju,ali su povezani dobro,lepa igra bas.Nadam se da ce Srbija danas pobediti Kamerun,da im pokazemo ove godine celom svetu,sta je Balkan

  • vuk

    28. novembar 2022 | 08:45

    bravo tom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA