≫ 

Orlovima stigla superligaška podrška iz Kragujevca, Slavko Perović došao da ostane koliko i Srbija

  • 1

Najbolji srpski fudbaleri imaće, kako stvari stoje, veliku podršku naših ljudi za meč sa Kamerunom koji im je, posle poraza od Brazila, "biti ili ne biti" za opstanak u igri za prolaz u narednu rundu Mundijala. Na lice mesta direktno iz Kragujevca stigao je nekadašnji igrač Zvezde i mnogih drugih klubova, aktuelni sportski direktor Radničkog 1923 Slavko Perović.

Izveštači Telegrafa iz Dohe su zatekli Perovića pred stadionom i evo šta je rekao o meču i generalno o aktuelnom trenutku Piksijevog tima.

- U svojoj režiji sam stigao, sa prijateljima iz Kragujevca, došli smo da podržimo reprezentaciju kao što i dolikuje i tu smo dokle naša reprezentacija bude bila - optimistično će Slavko.

- Spremni smo do finala, nećemo biti razočarani i ako bude malo manje od toga - uz osmeh kaže bivši golgeter.

Protiv Brazila, kaže, mnogo smo kao nacija potpali pod euforiju, a niej smelo tako.

- Protiv Brazila nije bilo realno da se bilo čemu nadamo, ipak su oni jedna od najboljih reprezentacija na svetu i napravila se atmosfera da je tragedija ako izgubimo, što se i desilo. Imamo dosta problema sa povredama i nadm se da će momci biti spremni, da će biti zdravi. Bio sam u hotelu kod njih pre dva dana, video da su maksimalno motivisani i fokusirani za ovu utakmicu, kao da igraju finale. I stvarno se nadam da će krenuti kako treba, da će imati sreće od početka i da će im se na kraju isplatiti sav ovaj trud koji su napravili i zbog čega su zasluženo na ovom svetskom prvenstvu.

Prema onome što je video prilikom obilaska naših igrača, optimista je.

- Stvarno je super atmosfera, koncentrisani su, fokusirani i svesni trenutka u kojem se nalaze. Ne prija im tenzija koja se digla posle poraza od Brazila, ali da im je to još jedan dodatni podstrek da pokažu da su pravi i da pokažu da nisu slučajno na ovom Svetskom prvenstvu.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Izveštači Telegrafa iz Katara, Dušan Uštević i Mario Marić)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA