≫ 

Otišao sam u sobu, čuo navijače i pomislio "samo da nije to": Tadić iskreno o drami na Stadionu "974"

Nije Orlovina bilo lako tokom meča Brazil - Švajcarska

  • 6

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić pojavio se danas na konferenciji za medije pred mnogobrojnim srpskim medijima.

Tom prilikom, Tadić je odgovraoa na pitanja vezana za igru Orlova u prva dva kola Svetskog prvenstva, atmosferi u taboru srpskog tima, ali i utakmici sa Švajcarskom koja se igra u 3. kolu.

Jedno od pitanja za Tadića je bilo i to kako je "proživeo" duel Brazila i Švajcarske koji se igrao nedaleko od hotela Orlova, a gde je našem timu trebala pobeda Seleseaa.

- Iskreno, otišao sam u sobu i zatvorio se. Onako, gledao sam meč i bukvalno se sve čulo. Čulo se par sekundi ranije da je pao gol. Pomislio sam "samo da nije Švajcarska." Gol je poništen, ali je potom došao drugi i radovali smo se zbog toga. Sada sve zavisi od nas. Što se tiče atmosfere, stvarno dugo nije vladala ovako dobra i zdrava atmosfera, treba samo da se držimo zajedno i to je to - jasan je kapiten Orlova.

Video: SPORTKAST Pa dobro, sigurno: Zoran Bambi Tošić - Mitar je srpski Ronaldo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceracemo se jos

    29. novembar 2022 | 16:59

    MOZETE sigurno mozete..znate i morate ..zasluzili ste da idete dalje..prolazite te umjetne svajcarace..gazicete ih sa 3 razlike.pustite ove nas albanjerose koji vam zele da ispadnete..znamo ko je zelio da ne odete al nije im se dalo..i nece im se ...jos zelja ispuniti..gledace oni vas i u polufinalu..zapamtite to..mi cemo se radovati oni ce tugovat..a kazu da su srbi...

  • Idicovjece

    29. novembar 2022 | 16:02

    Ne zavisi od vas, zavisi od Svajcaraca. Kako sam vidio Brazilu je trebalo dugo da im slomi otpor.

  • Apaj

    29. novembar 2022 | 17:37

    X od Boga i to je to. Niste nista zasluzili sem ukidanja FSS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA