≫ 

"Možda bi bilo penala da je Mitrović ranije pao, ali, slab intenzitet": Sudijski ekspert otkrio istinu Srbiji

Ipak, ništa od toga

  • 18
Aleksandar Mitrović, penal Foto: Twitter - Printscreen

Reprezentativci Srbije su se porazom od Švajcarske (3:2) oprostili i od učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru. Imala je Srbija rezultat u jednom trenutku, put u narednu fazu, ali, sve je ostalo samo na tome.

Jedna sporna situacija je obeležila meč, tražila je Srbija penal negde sredinom drugog poluvremena na Aleksandru Mitroviću, međutim, sudija Rapalini iz Argentine je ustanovio da tu nije bilo materijala za najstrožu kaznu.

Srbi su se bunili, tražili su jedanaesterac, ali je i sudijski ekspert, Dejan Nedić, otkrio istinu oko ovog spornog detalja.

- Nema penala. Isti kriterijum držimo ovde, nije bilo intenzitetta, nije bilo stalnog oslanjanja. Naš Mitrović je kasno počeo da pada. Ni blizu nije bio da pogleda VAR sudija, hajde da budemo pošteni, nije bilo penala. To je bilo blago oslanjanje, da je ranije pao, možda bi naveo sudiju da pogleda situaciju, da je počeo da pada ranije, možda bi dobili penal - rekao je Dejan Nedić.

Video: Mitrović pun nervoze i razočarenja: Pričao o igri Srbije, Piksiju, atmosferi u timu, Džaki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakav kriterijum?

    2. decembar 2022 | 23:49

    A Mesiju sto su svirali je bio penal,nema veze s vezom...

  • it

    3. decembar 2022 | 05:50

    Da baba ima m—a ….i td. Manekeni moraju kuci da se ne sramote pred svetom!

  • Dragan

    3. decembar 2022 | 06:40

    Joj vise!!!Slusamo tri meseca reklame,nasi Orlovi,nas ponos,oni ce da nam osvetlaju obraz!Kakva drzava takav i fudbal.U Rasulu.Ajde pokrijte se usima i dosta vise.Rezervni tim Albanije vas pobedi.I to dvaput za cetiri godine.Sramotite sopstveni narod.Morali ste da pobedite zbog one dece na Kosovu sto su ubijena i vadjeni im organi na zivo!!!!Ujutru Srbi kod siptara po hleb da kupite!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA