Džaka se oglasio i "objasnio" zašto je nosio majicu sa natpisom "Jašari": Da li neko veruje u ovo što kaže?

On tvrdi da nije imalo političku konotaciju

  • 99
Granit Džaka Foto: Matthias Koch / imago sportfotodienst / Profimedia

Granit Džaka je sinoć bio najpominjaniji igrač u utakmici Srbija-Švajcarska, na kojoj su naši doživeli poraz i oprostili se od svetskog prvenstva, ali ne zahvaljujući sjajnoj igri, već zbog psovki, uvreda i provokacija prema srpskim igračima.

Posebno težak incident se desio ispred klupe naše ekipe, kad je Džaka psovao majku našim igračima i stručnom štabu, držeći se za međunožje.

I posle utakmice on je nastavio sa provokacijama, pa je pozirao sa majicom na kojoj je pisalo "Jashari".

Albanski mediji su preneli ovu informaciju uz pitanje da li je mislio na svog kolegu iz tima Ardona Jašarija, ili na Adema Jašarija, vođu zloglasne OVK.

"Momenta kad je viđen natpis "Jashari", svi su pomislili na komandanta Adema Jašarija, i Džaka je sigurno nosio ovu majicu iz tog razloga. Ali budući da nije hteo da dobije kaznu, on je rekao da je drugi razlog što je nosio ovu majicu", piše portal Telegrafi.

- Ne, ovo nije imalo političku konotaciju. Ardon Jašari je došao u tim kao najmlađi igrač, bio sam u istoj situaciji kao on, on zaslužuje poštovanje. Viđamo se svakog dana, provodimo mnogo vremena zajedno. Uvek nosim majicu sa njegovim prezimenom posle utakmice - rekao je Džaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka)

(Telegraf.rs/Telegrafi)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    3. decembar 2022 | 08:04

    Срамота за Швајцарску јер су дозволили да их вулгарни примитивци представљају. То је та данашња европска кулутура и цивилизација којој срљамо...

  • Wilson

    3. decembar 2022 | 07:20

    Trebali su i naši da nose ime Mladića pa da kažu nije to zbog Ratka mladića,no ima jedan mladić koji igra za juniore... 😂

  • Delija

    3. decembar 2022 | 07:14

    siptar ostaje siptar...zaludeli su svet kao pacenici rezima a vecih prostaka i krvoloka nema...nicija nije do zore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA