Evo gde možete da gledate uživo na TV mečeve osmine finala Mundijala

Važan meč za "Vatrene" na Mundijalu

  • 2
Hrvatska - Belgija, Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske će danas od 16 časova igrati meč osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru protiv Japana.

Hrvatska je prošla u nokaut fazu Mundijala teže nego očekivano, i to kao drugoplasirana, iza Maroka. Upisali su "Vatreni" pobedu samo protiv Kanade, dok su remizirali sa Marokom i Belgijom. Ispostavilo se da je to bilo dovoljno za plasman u narednu rundu takmičenja.

Japan je sa druge strane napravio jedno od najvećih iznenađenja na Mundijalu. "Samuraji" su upisali dve neverovatne pobede, protiv Nemačke i protiv Španije, i to identičnim rezultatom - 2:1, dok su poraženi od Kostarike minimalnim rezultatom. Pokazali su Asano i ekipa da itekako znaju da igraju protiv "velikih" timova i da ova selekcija itekako ima veliko srce.

Utakmicu Hrvatske i Japana možete ispratiti od 16 časova na kanalima RTS1 i ArenaSport 1 Premium.

Kazemiro Foto: Tanjug/AP

U drugoj utakmici Brazil će od 20 časova odmeriti snage sa još jednim iznenađenjem - Južnom Korejom. Korejci su u poslednjem kolu grupne faze neverovatnom pobedom nad Portugalom sa 2:1 izborili plasman u osminu finala. Ipak, Brazilci deluju zaista previše moćno na ovom Mundijalu. Ekipa je potpuno ujednačena i ko god se nađe na terenu, ne vidi se razlika u kvalitetu, te "Selesao" važi za velikog favorita u ovom meču.

Meč Brazila i Južne Koreje možete ispratiti takođe na kanalima RTS1 i ArenaSport1 Premium od 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP

    5. decembar 2022 | 14:39

    Ovu u 16 h neću ni gledati, ali za Japan ću navijati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA