Džaka provocirao Srbe, a sada teško prozvan od Blatera: "Gde je? Neće mu se ispuniti božićna želja"

Džaka je bio najglasniji u provokacijama u meču sa Srbijom, primitivno je gestikulirao, psovao i u ušao u fizički sukob sa Orlovima

  • 25
granit džaka Foto: Tanjug/ap

Selekcija Švajcarske je još od sinoć na udaru domaćih medija, ali i ostalih fudbalskih analitičara nakon eliminacije iz osmine finala Mundijala i poraza od Portugalije 6:1. Salvi negativnih komentara priključio se i bivši predsednik Sep Blater koji je, primarno udario na kapitena Granita Džaku.

- Gde je Džaka? Gde je čovek koji je glasio za lidera i koji je bio najglasniji na terenu? Švajcarski tim je zakasnio na utakmicu, izgubili su sve duele na sredini i nisu ništa napravili u napadu. Zašto je selektor Murat Jakin izašao bez Elvedija i ponovo ostavio Šara u poslednjoj liniji, ostaće tajna - rekao je Blater.

Džaka je bio najglasniji u provokacijama u meču sa Srbijom, primitivno je gestikulirao, psovao i u ušao u fizički sukob sa Orlovima.

- Švajcarska je ispunila cilj na Mundijala. Ni više ni manje. A, Granit Džaka je govoroio da će biti prvaci sveta. Posle dve i po nedelje sve ovo izgleda kao neispunjena božićna želja. Nisam dobro prognozirao i pošaljem flašu vina u Tages-Anciger (redakciju) - naveo je Blater.

Video: Džaki zabranili da priča o Srbiji: PR Švajcarske napravio frku posle pitanja Telegrafa u miks zoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др Николић

    7. decembar 2022 | 12:44

    Џака игра за Земљу коју не воли јер његову нема мржња му даје снагу!Проблем је што ми немамо мотив да се уздигнемо нажалост то полази једино најбољем икадаНОВАКУ ЂОКОВИЋУ!

  • @Strahinja

    7. decembar 2022 | 13:02

    Osvetliše obraz i karakter zemlje za koju igraju .Kapiten Švajcarke reprezentacije na svetskom prvenstvu .Spremao se danima da provocira Srbe a zaboravio da trenira za meč sa Portugalcima.

  • Zoran Kg

    7. decembar 2022 | 12:35

    Kakva božićna želja kad on ne slavi Božić .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA