≫ 

Portparol Brazilaca na udaru zbog nasilja nad mačkom: Zgrabio životinju na konferenciji i bacio je na pod

Da li je ovo baš bilo neophodno?

  • 7
vinisijus Foto: twitter/realSwiftKicks

Fudbalska reprezentacija Brazila u vrlo dobrom raspoloženju čeka nadolazaći meč četvrtfinala Mundijala protiv Hrvatske (petak, 16). Južnoamerikanci su, za mnoge, ostavili najjači utisak dosad, a svojim zaraznim raspoloženjem, gde je muzika glavna pokretačka energija, pored fudbalskih simpatizera, privlače i - mačke!

Na poslednjoj konferenciji za medije, na kojoj je Vinisijus bio pred novinarima, sa njim i PR tima, "slavu je ukrala" upravo jedna mačka koja je dobrih pola sata sedela u sali, a onda, "željna pažnje", skočila na sto pravo pred dvojicu predstavnika reprezentacije.

I tamo se opružila. Mačka kao mačka.

PR Brazila se iznenada našao u nelagodnoj poziciji, bio je u dilemi da li da interveniše ili da pusti da stvari idu svojim tokom, odnosno da ostavi mačku na miru, a oada se odlučio za ovo prvo. Ustao je, mirno se približio "uljezu" i krenuo da ga mazi, bila je to krajnje simpatičan prizor, ali samo do momenta kada je PR sa obe ruke zgrabio mačku i grubo je bacio sa stola.

Njegova rekacija izazvala je uglavnom kritike i osude ljudi na društvenim mrežama koji su se, zabrinuti za ljupkog mačora, zapitali da li je zaista bila neophodna takva intervencija. Neki su se i šali da će Hrvati u petak proći kao mačka na konferenciji Brazila.

Video: Džaki zabranili da priča o Srbiji: PR Švajcarske napravio frku posle pitanja Telegrafa u miks zoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    7. decembar 2022 | 22:52

    Nista nije lose uradio.

  • YYY

    8. decembar 2022 | 06:56

    Šta je loše uradio? Uzeo mačku i spustio je sa stola. Životinjama nije mesto na stolu.

  • justice for targeted individuals

    7. decembar 2022 | 22:12

    pa ko da je fejsal mulić ušao u njih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA