Skidala se i zbog Srbije: Za svaki gol Brazila objavi eksplicitnu sliku, za meč sa Hrvatskom proširuje ponudu

Brazilka je do sada objavila 7 golih fotografija

  • 2

U poslednje vreme uoči svakog velikog takmičenja imamo devojke koje daju neka obećanja kojima žele dodatno motivišu reprezentaciju za koju navijaju da ih bodri. Najčešće su to neka obećanja koja imaju veze sa erotikom, odnosno obećavaju striptize, gole fotografije, eksplicitne klipove...

Ništa drugačiji nije slučaj ni sa Dajanom Tomazoni iz Brazila. Ova atraktivna devojka, koja inače i zarađuje od takve vrste sadržaja koji objavljuje na Onlyfans-u i privatnoj grupi na Telegramu, je uoči Svetskog prvenstva u Kataru, obećala da će za svaki pogodak Brazila objavljivati eksplicitni sadržaj.

"Selesao" je stigao do četvrtfinala za sada i na tom putu je postigao 7 pogodaka (2 Srbiji, 1 Švajcarskoj i 4 Južnoj Koreji) i ona je za svaki od tih pogodaka objavljivala eksplicitnu fotografiju. Doduše, da biste je videli morali biste da se pretplatite na njen Onlyfans profil ili da platite da uđete u njenu privatnu grupu na Telegramu.

Takođe, ona na Telegramu ima i otvorenu grupu, kojoj može da pristupi svako bez plaćanja, ali u nju kači samo neke izazovne i primamljujuće fotografije kao "tizere" u kojima "najavljuje" šta objavljuje na profilima koji se plaćaju.

O tome kako planira da u završnici Mundijala da proširi "ponudu" i još nekim stvarima o njoj, možete da saznate u videu na početku teksta.

Brazil svoj četvrtfinalni meč igra u petak protiv Hrvatske, a nema sumnje da će zbog nje sigurno veliki broj ljudi navijati da Brazilci postignu što više golova i stignu do finala.

Video: Ivana Knol odabrala tri omiljena srpska fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    8. decembar 2022 | 17:46

    Ne žele one da motivišu reprezentaciju, nego sebe bolje da prodaju..

  • Hhahah

    8. decembar 2022 | 15:18

    Gde si bila kad su igrali Portugalci sa Švajcarcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA