≫ 

"Čestitam Zvezdi na najvećem pojačanju ove sezone": Velike reči trenera Mornara za crveno-belog aduta broj 1

Trener Barana biranim rečima o svom kolegi

  • 4
mihajlo pavićević Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u nezadrživom naletu preskočili su još jednu prepreku pred sobom, ekipu Mornara, za devetu pobedu u nizu!

Četa Duška Ivanovića deluje zaista razigrano i ubojito na svim frontovima, osetili su i Barani koliko može ovaj tim crveno-belih, mada je "čudotvorac" Ivanović za ovaj put rotirao najviše što je mogao, pa su priliku da pokažu zbog čega su tu gde jesu, dobili Topić, Ilić i Raduljica - i sva trojica iskoristili šansu.

Neki od junaka velike pobede protiv Partizana, poput Nedovića i Dobrića, nisu se previše trošili ovog puta. Nije ni bilo potrebe. Posle meča, trener gostiju Mihajlo Pavićević, osim o samom meču, velike reči uputio je svom kolegi sa druge strane Dušku Ivanoviću koga je nazvao "najvećim pojačanjem Zvezde ove sezone".

- Da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi, a i da čestitam mojim igračima. Ja sam im i pre ove utakmice rekao da daju neki svoj maksimum, ali taj maksimum ne zavisi od nas, nego od Zvezde, i nemam šta da im zamerim - rekao je na početku izlaganja Pavićević, pa nastavi o samoj utakmici.

- Mi smo se odlučili za jaču odbranu, da eliminišemo njihovu fizičku dominaciju, bogami na svim pozicijama... I u nekim periodima igre, da kažem, eto, držali smo se, a normalno Zvezda je imala taj kvalitet koji je neosporan i nalazili su rešenje za sve. Drago mi je što su neki igrači pokazali mnogo bolju igru nego na prethodnim utakmicama. Nema šta više da dužim, Zvezdi želim da poželim sve najbolje u nastavku sezone, kako u ABA tako i u evro takmičenju.

Usledila je Pavićevićeva "oda" Ivanoviću.

- Posebno sreću i uspeh želim da poželim najvećem pojačanju Zvezde ove godine u liku trenera Duška Ivanovića. Mi se znamo iz igračkih dana, i onakav kakav je odnos imao kao igrač, takav je i sada. Jednostavno je rođeni pobednik i vidi se da je taj pobednički mentalitet preneo na kompletnu ekipu. Mislim da nije zabeleženo u skorije vreme da je jedan trener od ekipe, koja je bila u žestokom problemu, koja nije dobro izgledala, igrači nisu dobro izgledali, on došao i napravio ovakvu seriju. Nije to samo serija, već i način na koji igraju i ostvaruju pobede, i to je impozantno. Želim da mu od sveg srca čestitam. Inače o trenerima ne trošim reči, o trenerima pričaju rezultati. O Dušku, gde god da je radio, pričali su rezultati. Tako da ne sumnjam da će nastaviti sa ovakvim radom i u Zvezdi.

Video: Stajaće ovacije Nedoviću kad je ušao u igru: Zvezdaši mu zahvaljuju za pobedničku trojku u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA