≫ 

Gde su nestali svatovi? Svadba u Maroku kasnila, Telegraf video kako je to kad sve stane zbog Mundijala

To može samo fudbal

  • 0

Fudbalska reprezentacija Maroka ostvarila je neverovatan podvig plasiravši se u polufinale Svetskog prvenstva, čime je postala prva nacija sa tla Afrike kojoj je to pošlo za rukom.

Trijumf nad Portugalom burno je proslavljen ne samo u Kataru, nego i na ulicama širom Maroka i tamo gde ima stanovništva iz ove zemlje.

Slike ludila stizale su nam redom sa ulica Rabata, Marakeša, ali i iz Evrope, pa i naše Sjenice gde su navijači žustro bodrili momke sa severa Afrike.

Koliko je juče sve bilo podređeno ovom duelu govori i činjenica da su mnogobrojne svadbe ostale bez gostiju zbog velike proslave na ulicama. O tome svedoče sablasne slike iz restorana širom zemlje, pa i ovog u Marakešu, odakle nam stiže ekskluzivni snimak koji je dobila redakcija Telegrafa.

Svi su prvo "ludovali" tamo, pa su se zaputili da mladencima upute najlepše želje. A imaju još jednu veću - da se plasiraju u finale Mundijala.

Pogledajte kako to izgleda u snimku na početku vesti.

Video: Ludnica na ulicama Marakeša: Ekskluzivni snimci Telegrafa iz Maroka, navijači slave istoriju na SP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA