≫ 

Hrvat koji je ostao upamćen po suludom startu na Marakani grmi: "Sramota kakav je penal suđen Argentini!"

Nije Šimunić izostavio pohvale na izdanju Hrvatske na čitavom Svetskom prvenstvu

  • 30
Josip Šimunić Foto: MN Press

Josip Šimunić, defanzivac Hrvatske koji je ostao zapamćen po crvenom kartonu protiv Srbije na Marakani pre osam godina, izjavio je da mu nije jasno kako je sudija Orsato vodio meč protiv Argentine u polufinalu Mundijala.

- Ne mogu sebi da dođem kako je loše sudio. Nažalost, u korist Argentine. Sramota je da se nije tražio VAR za situaciju jedanaesterca. Da nismo primili drugi gol, možda smo i mogli da se vratimo - rekao je Šimunić za N1.

Nije Šimunić izostavio pohvale na izdanju Hrvatske na čitavom Svetskom prvenstvu, a lepe reči su stigle i na račun selektora Zlatka Dalića.

- On je čudo napravio, fudbalski je fenomen. Momci zaslužuju doček u Zagrebu. Oni su naš ponos, ponos cele Hrvatske, predstavljaju nas na najbolji način. Srećno im - kazao je Šimunić.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Ivana Knol ponovo briljira pred meč Hrvatske: Mesiju poručujem Pa pa Leo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lux

    14. decembar 2022 | 17:14

    jos mi je draze ako nije bi penal

  • Mihajlo

    14. decembar 2022 | 16:47

    Sramota ste vi. Razumem da čovek kada navija za nekoga ne vidi neke stvari realno, ali ovaj penal je bio čist kao suza. Golman je prekršajem sprečio napadača da postigne gol.

  • Zvezda

    14. decembar 2022 | 17:11

    Kako vas nije sramota uopste to komentarisati.Dobro da Gorman nije dobio crveni karton.U ostalom usli ste u polufinale sa jednom pobjedom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA