Neverovatan potez Embapea: Francuz nokautirao navijača, čovek jedva ostao na nogama

Nesvakidašnja situacija pre meča

  • 0
Kilijan Embape prilazi navijaču kog je pogodio Printscreen: Twitter/@adriandelmonte

Fudbalska reprezentacija Francuske plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Kataru pobedom nad Marokom sa 2:0, a pre meča viđena je jedna neverovatna situacija.

Ponovo se u centru pažnje našao Kilijan Embape. Prva zvezda francuske selekcije važi za jednog od najboljih fudbalera sveta, a osim neverovatne brzine i fenomenalne tehnike, Embape poseduje i vrlo jak udarac.

U to se pre meča Francuske i Maroka uverio i jedan navijač "Trikolora", koji je snagu njegovog šuta osetio na teži naćin - na svojoj koži.

Naime, Embape je tokom zagrevanja šutirao ka golu, a u jednoj situaciji lopta nije završila u mreži, već na tribini. Upravo iza gola nalazili su se navijači Francuske, a jedan od pristalica "Galskih petlova" dobio je loptu pravo u lice. Nije baš dobro podneo taj udarac, a prijatelji su mu odma pritrčali u pomoć.

Ipak, i sam Embape je primetio šta se desilo i odmah je preskočio reklamu, i otrčao do tribine kako bi pomogao navijaču, što možete videti i u videu u nastavku.

Nema sumnje da će ova, iako ni malo prijatna uspomena, ostati navijaču upamćena za ceo život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA