Dešan žali zbog propuštene prilike: "Vratili smo se iz ambisa, zato nam je još teže"

Selektor Francuske utučen zbog neosvojenog trofeja

  • 0
Argentina Francuska, Svetsko prvenstvo u Kataru finale Foto: Tanjug/AP

Francuska nije uspela. Trikolori će imati za čim da žale posle spektakularnog finala Mundijala, gde su posle penala poraženi od Argentine.

Selektor Didije Dešam ukratko je sumirao jučerašnju utakmicu.

- Uložili smo mnogo energije i srčanosti da bismo se vratili u ovu utakmicu, a kad smo se vratili sa ivice ambisa, opet nam je pobegla pobeda. Zato nam je još teže da sve prihvatimo, ali moramo - izjavio je selektor Francuske Didije Dešam posle poraza u finalu Mundijala od Argentine.

Francuzi su gubili 2:0, izjednačili u poslednjih 10 minuta, zatim se ponovo vraćali u produžetku za 3:3, da bi na kraju poraženi posle izvođenja penala - 4:2

- Razočarani smo, ali dali smo sve od sebe. Morali smo da se suočimo sa mnogim preprekama, ali nikada nismo odustali. Sat vremena nismo bili u utakmici. Na kraju smo i mi mogli da pobedimo. Vrlo sam ponosan na ovu ekipu i na to što sam Francuz. Naše su glave uzdignute. Vratili smo se kad se to činilo nemogućim - rekao je Rafael Varan.

Video: Šampionska parada u Kataru: Argentinski igrači u otvorenom autobusu pozdravljaju navijače na ulicama

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA