Fudbaleri Hrvatske nastavili proslavu u Splitu: Pevala se i kontroverzna Tompsonova pesma

U pitanju je numera "Lijepa li si"

  • 6
Doček Hrvatska Foto: Facebook - Printscreen

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, a slavlje "Vatrenih" i dalje traje.

"Kockasti" su u nedelju tokom dana dopustovali u Hrvatsku, a navijači nisu mogli da dočekaju da počnu sa proslavom. "Gorelo" je na ulicama Zagreba, a Hrvati su svojim ljubimcima priredili neverovatan doček.

Nastavilo se slavlje i tokom noći, a sada se preselilo i u Split.

Splićani su sa proslavom povodom osvojene bronze na Mundijalu krenuli još ranije tokom dana, a oko 16 časova, na splitskoj rivijeri pridružili su im se i fudbaleri Marko Livaja, Ivo Grbić, Mario Pašalić, Ivan Perišić, Josip Juranović i Nikola Vlašić.

To je izazvalo veliko oduševljenje kod svih prisutnih, a prisutnima se, između ostalih, obratio i Ivan Perišić.

- Hvala vam na podršci, ovde je pre četiri i po godine isto bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, ali nisam rekao vreme! Nećete čekati sigurno još četiri godine, imam još malo posla "napolju". Hvala vam na svemu, ponoviti ovako nešto mogu samo velike ekipe. Nadam se da će generacije iza nas otići do kraja - rekao je Perišić, a potom istakao da će po titulu sa Hajdukom ići uskoro, što je izazvalo delirijum među navijačima.

Hrvati su uspeli da proslave uspeh na Mundijalu i uz pesmu "Lijepa li si" koja između ostalog slavi "domoljublje", što je izazvalo oprečne reakcije u našoj zemlji.

Najavljeno je da će slavlje potrajati do duboko u noć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    19. decembar 2022 | 18:31

    Aman ostavite ih vise neka zive u svojoj zlobi..neka pevaju neka rade sta hoce..nije njima lako u njihovoj kozi..

  • Marinko

    19. decembar 2022 | 18:46

    Oni preko ustaskog zla pokusavaju ujediniti zagorce i dalmatince.Bilo sta da radis u HR kad velicas ustasstvo i veliko hrvatsko niko ti nista ne moze.Kad ce to u Srbiji da se shvati.Nadam se objavi

  • Bratija

    19. decembar 2022 | 18:59

    Jesu otisli oni nasi da pevaju tomsonove pesme sa njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA